توام بهت خیانت شد؟ بخدا ما میاییم زندگی کنیم نک سختی طلاق بکشیم😭 شوهر ما انگار شوهر مردمه مرتیک ...
یعنی شوهرم منم که ازدواج دوم کرده من که دختر خونه بودم باهاش ازدواج کردم زن اولش نمیشه اگر هم واقعیت داشته باشه هیچوقت باور نمی کنم و نخواهم کرد مسله گول زدن نیست اون یک گذشته ای بوده که نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بخاطر اینکه شوخرم کلاهبردار بود و از اول فکر زندگی نبود دارم جدا میشم. هرکار کردم گفت به نتیجه نمیرسیم و باید جدا بشیم. نقشه اش از اول همین بود حرومزاده. فقط اومد اسم بزاره رو من و شنلسنانه ام رو نجس کنه. منم فقط لقب مطلقه نصیبم شد. درکت میکنم. ولی چاره ای نداریم. نمیشه ادامه داد.
منم بخاطر اینکه شوخرم کلاهبردار بود و از اول فکر زندگی نبود دارم جدا میشم. هرکار کردم گفت به نتیجه ن ...
بابابیخیال لقب واینا.دیگه تموم شددوره این حرفابخداقسم .بیایم حداقل خودمون تموم کنیم این فکرارو.قسم بخوریم اونقدموفق شیم که هرکی خواس لقب مقب رومون بزاره یه نگاه به موقعیت وموفقیت ماکنه یه نگاه به کلنجارزدنا خودش باشوهروخونوادش وبچه دهنش بسته شه