2777
2789
منم دلم بدجور گرفته..دلم ی جایی رو میخواد ک کسی نباشه بتونم داد بزنم و خودمو خالی کنم...تولدتم مبارک ...

یه بار یکی تو فیلم رفته بود بالای کوه داد میزد ک اروم شه 

مامانم گفت وااا یارو دیوونه اس 

تو دلم گفتم مامان جان نمیدونی گاهی چقد دلم میخواد مثل این اقا یه جا برم و فقط دااااد بزنم هیشکی هم نباشه تا ارووووم اروووم شم 

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غروب جمعه همش اینجوری میشم من

برا من ک فرق نداره جمعه یا هرروزی

هروز خدا واسم دلگیره

دیدگانم همچو دالان های تار

گونه هایم همچو مرمر های سرد😞

من یک ایرانیم🇮🇷آمریکا با عظمتش شکستم نداد😏تو دیگر برگ کدام درختی کرونا؟😐
عزییییییییز دلم تولدت مبارک الهی صدساله شی و به همه آرزوهای قشنگت برسی. دل منم گرفته بدجوری هم گرفته ...

قربونت بشم مهربون ممنونم همچنین خودت❤❤

امان ازاین دل گرفتنا😞

برا من ک فرق نداره جمعه یا هرروزی هروز خدا واسم دلگیره دیدگانم همچو دالان های تار گونه هایم همچو ...

راسی عزیز جان تولدت مبارک❤

من یک ایرانیم🇮🇷آمریکا با عظمتش شکستم نداد😏تو دیگر برگ کدام درختی کرونا؟😐
یه بار یکی تو فیلم رفته بود بالای کوه داد میزد ک اروم شه  مامانم گفت وااا یارو دیوونه اس  ...

میدونم عزیزم..منم ی بار ب مامانم گفتم انقد دوس دارم برم ی جایی هیچکس صدامو نشنوه و فقط داد بزنم و خدارو صداکنم،برگشته میگه تو خوشی زیادی زده سرت..دیوونه شدی😔هیچکس نمیفهمه من تو دلم چ خبره

میدونم عزیزم..منم ی بار ب مامانم گفتم انقد دوس دارم برم ی جایی هیچکس صدامو نشنوه و فقط داد بزنم و خد ...

دیروز مامانم بهم گفت هرچقد شما واسه خودتون غصه بخورین هزااار برااابرش من غصه میخورم براتون 

😣

نی نی یار جان هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد (هرچقدر منو لغو کاربری کنی یا راهی میابیم یا راهی میسازیم) کاربری پنجممه 🤪