2777
2789
کاش راه بده 🙁

انشالله واست صدتا صلوات میفرستم ب امیدخدا جواب گرفتی منم تگ کن بهم بگو

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ی عزیزی خوشم میومد

رک و راست گفتم دوست دارم میخوام با هم باشیم 

گفت ن 

چون خیلی داستان داشت اگرچه من خودم میدونستم مشکلاتشو و قبول کرده بودم 

اون قبول نکرد 

خیلی ناراحت شدم

ولی حداقل تکلیفم با خودم مشخص شد

آره بدون دلیل برداشت گف میخوام تنها باشم کمی حوصله رابطه جدی رو ندارم...منم اصرار نکردم ک بمونه هیچی ...

پس نگو عزیزم 

منم دو هفتس با دوس پسرم سردم

ی ساله با همیم کاملا هم جدی یعنی با خانوادش حرف زدم و میخوان برای خواستگاری بیان

من قبول نکردم

ولی اینطوریه ک من خبر نگیرم خبر نمی گیره

دوس پسرت حتی بهت وابسته هم نیست ک تونسته بی خبر باشه حالا دوس داشتن ک جای خودشو داره 

بیخیالش شو درسته اذیت میشی ولی حداقل ارزشت رو حفظ کردی 

پس نگو عزیزم  منم دو هفتس با دوس پسرم سردم ی ساله با همیم کاملا هم جدی یعنی با خانوادش حرف زد ...

دیروز ی استوری گذاشته بودم ریپ زده بود منم نت نداشتم شانس بد...روز بعد جوابش دادم فک کنم بهش برخورده ک دیر ج دادم اره؟؟ باز زده دکمه سکوت