2777
2789
عنوان

خانومهای وارد به زبان انگلیسی پایه هفتم کمممممممممکککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 3790 بازدید | 48 پست
گمونم رفت از معلمشون بپرسه😁

دردتتو سرم،گوشی خودم شکسته و با گوشی پسرم میام  ن ن ات و اینم خطش رایتله ،اصلا افتاح،ببخشید

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
خیلی ممنونم،😥ببخشید حالم خوب نیست،میگم امروزو لااقل دعوا نکن ،مثلا روز زنه،،میگه روز زن،نه یه انی م ...

جوابشو نده هرچی میگ خودشه بیخیال

1.I usually tell to my student be quite

2.sara is telling some thing to her friend

3.I will tell you my secret next week

4.my boss told me that you are crazy

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مینویسم عکس میفرستم در ضمن ریپلای کن وگرنه کسی نمیفهمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلی ممنونم،😥ببخشید حالم خوب نیست،میگم امروزو لااقل دعوا نکن ،مثلا روز زنه،،میگه روز زن،نه یه انی م ...

She tells me what to do.

She is telling me what to do.

She will tell me what to do.

She told me what to do.

... و من به تو ایمان دارم...
جوابشو نده هرچی میگ خودشه بیخیال 1.I usually tell to my student be quite 2.sara is telling some th ...

ممنونم ازت،به خدا دارم دق میکنم،هر چی از خدا میخوایین بهتون بده

ممنونم ازت،به خدا دارم دق میکنم،هر چی از خدا میخوایین بهتون بده

خواهش میکنم ولش کن مردا گاهی بد خلقن الانم دیگ وضع اقتصادی خرابه باید ی کم درکشون کرد فشار روشونه مثبت فک کن

ممنون از دعای قشنگت

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اینقدر دلم الان سیاهه که تشخیص ندادم،ببخشید

امیدوارم به آرامش برسید

بعضی وقتا آدم باید یه گوشش در باشه اون یکی دروازه

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد

بزن بر طبل بی عاری که آنهم عالمی دارد

کاربر آقا 
He says nothing in the class. He is saying nothing in the class. He will say nothing in the class. ...

🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ دارم تند تند مینویسم،ممنون