2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 63 پست
مگه چند وقته ندیدتشون؟

هع...هفته ای دوبار😐

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
عزیزم بعضیا اینجوری هستن

منم نیم خام به استارتر توهین کنم

منظور من این بود عمق فاجعه آنقدر زیاده 

نمیتونم باور کنم واقعا مگه می شه مگه داریم

استارتر هم اشتباه فک کرد

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایش چه خاله زنک .استارتر با اجازت من بالا بیارم 

عزیزم تاپیکو خراب نکن🤣🤣

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
خوشگلم سفت و سخت اعتماد به نفس داشته باش فقط لوس شده شوهرت و اینکه بچس تو با رفتار خانومانه و بیخی ...

تکبیر

رفتم گفته با همین فرمون برو جلو😂😂

خوب نیست جدی میگم‌ ، حسادت نابجاست 

کسی که به خانوادش محبت نکنه ، در اینده به شما هم دیگه نمیکنه اینم در نظر بگیر 

مشاورتم عوض کن سواد لازم نداشته 😂

الانم اومدم خونه بابام اینا اونم خوابید پیش مادری

بدبخت این مادر شوهر و خواهر شوهر  

هعی

من یه دوستی دارم خیلی خانم میگه من هروقت باشوهرم میرفتم خونه مادرش یاخواهراش شوهرم میرفت سمت اونا ومنوتنها یه گوشه ول میکرد هیچ کسی محلم نمیداد میگفت تااینکه خیلی ناراحت میشدم هیچی نمی گفتم بهش میگه درعوض من توخونه اقوام خودم خیلی باهاش خوب رفتار میکنم بهش بهامیدم و نمیذارم غریبی کنه کم کم خودش یادگرفت که چطوری باید تعادل و حفظ کنه

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
خوب نیست جدی میگم‌ ، حسادت نابجاست  کسی که به خانوادش محبت نکنه ، در اینده به شما هم دیگه نمیک ...

عزیزمممم😂😂❤😍

بخدا شوهرم با خانواده و خواهراش زیاااد صمیمی نیست

فقط در حد یه سلام و صحبت های معمولی....

اما رفتااارش با من جور دیگس

حتا خواهراش میگن تو تغییرش دادی و خیلی نرمش کردی

آخه مجردیاش خیلی بد اخلاق و خشک بوده.اما الان خیلییییی مهربون شده

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍

یعنی بخدا روزی ۳ بار زنگ میزنه...شوهرم اصلا حرفاشو ب من نمیزنه ها...اونوقت اسرارش همه دست خواهرشه😐