من واسه شوهرم کیکو اینا گرفته بودم بعد که اصلا اهمیت نداد گفت کیکو نگر دار واسه روز مادر بعد تو خونه دراز کشیدم میخواستم بیام خونه مامانم گفت حالا میخوای بری منم گفتم اول این که داداشم کیکو خرید واسم من باید به اونم ببرم (داداش کوچیکم ۱۰ سالشه) بعدبه بابا گفته بودم میخوام بیام یهو گفت واسه چی دروغ سر هم میکنی واسم بگو میخوام برم منم بهم بر خورد گفتم اره اصلا میخوام برم بعدش لباسمو پوشیدم اماده شدم سوار ماشین شد منو رسوند جلودر کیکم اورده بود گفت بگیر گفتم نمیخوام به لحن عصبی گفت بگیرش منم گفتم ببر هر کاری میکنی بکن اونم انداخت تو جوب یعنی قلبم داره میترکه چقد یه ادم میتونه بی لیاقت باشه؟😔😭😔😭😔
قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮 تیکر رسیدن به ارزومه بارداری نیست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم ناراحت نباش الان آنقدر با توجه به شرایط روی آدم ها فشار هست که شاید کارهای کنن که اصلا دوست ندارن و مطمئن باش الان پشیمون شده از کارش ولی غرورش اجازه نمیده بیان کنه