2777
2789

من واسه شوهرم کیکو اینا گرفته بودم  بعد که اصلا اهمیت نداد گفت کیکو نگر دار  واسه روز مادر  بعد تو خونه دراز کشیدم میخواستم بیام خونه مامانم گفت حالا میخوای بری منم گفتم اول این که داداشم  کیکو خرید واسم من باید به اونم ببرم (داداش کوچیکم ۱۰ سالشه)  بعدبه بابا گفته بودم میخوام بیام یهو گفت واسه چی دروغ سر هم میکنی واسم بگو میخوام برم منم بهم بر خورد گفتم اره اصلا میخوام برم بعدش لباسمو پوشیدم اماده شدم سوار ماشین شد منو رسوند جلودر کیکم اورده بود گفت بگیر گفتم نمیخوام  به لحن عصبی گفت بگیرش منم گفتم ببر هر کاری میکنی بکن اونم انداخت تو جوب یعنی قلبم داره میترکه چقد یه ادم میتونه بی لیاقت باشه؟😔😭😔😭😔

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 

اخی عزیزم 

حتما از جای دیگه عصبی بوده قبلش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف کیک

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اخی عزیزم  حتما از جای دیگه عصبی بوده قبلش

مگه من چیکارش کردم میدونست جشن دورهمی  گرفتم یه گل نخریده بود برام  اخه چطور دلشون میاد به خداوندی خدا با چشم گریون مینویسم دارم 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 

امان ازولنتاین 

چ دعواهایی راه انداخت

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

من و شوهرمم ی بار الکی دعوامون شد.. بخدا الکی الکی..‌ اونم دوتا پیتزا داغو ک میخواستیم ب خوشی بخوریم شون کرد بیرون و گازشو گرفت رفت..

آشغال عوضی بیشعور🤬🤬🤬🤬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴