2777
2789
عنوان

کاربری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 265 پست
@پسر_متفاااوت      رفیق واقعی🙃🌹

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هستم که!  اومدم تایپک هیشکی نبود!  بچه ها هستن؟  خودتم نیستی راستی!

من فکرم درگیره یه موضوعیه

هستم ولی حرفی نمیاد ک بزنم

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
@fa35 ‍    😔❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😭😭😭

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
چیه؟ 

بعدا صحبت میکنیم...

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
بیخیال آریا.... 🙃🌹 نگفتی بچه ها هستن تو تایپک؟ 

کیمیا انلاینه فقط

تو خصوصیه تاپیک نیس

آیناز هم درگیر کارشه

هیپی هم درس میخونه احتمالا :)

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)