2777
2789
عنوان

کاربری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 265 پست
بهار واسه منه😡😡😡

😂😂کادو ولنتاین میخوام😭

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بهاارر۷۸   @شیرمران     @missjoniii     @مارال_اصل_کوپال   😎 ...

ممنون اجی ❤❤❤❤ @ارام334  

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
من معذرت میخوام اشتباه کردم🙃🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش عزیز دل😍😍

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 

وااااای عززززززیزززززدلم ممنون 😍😍😍❤❤❤❤❤❤

وااااای عززززززیزززززدلم ممنون 😍😍😍❤❤❤❤❤❤

خواهش آجی مهربون😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
واییی فدات عزیزم😍😍😍😍😁😁😁😁 @نازگل_خانومم ‍ 😘😘😘

😘😘😘😘

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
بازم ببخشید!  خیلی وقت نیست عضو شدم کمی هم شیطونم و بی پروا!  شما ببخش بازم😊❤️

خواهش میکنم فدات😘😘😘😘😘😘

@هانا6976    

عییییییی جانم عزیزم 😍😍😍😘😘😘

مرسیییییییی بخدا منم دقیقا همین حس رو بهت دارم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿