2777
2789
من سامسونگ دارم اما نمیدونم

تحقیق کن حسابی بعد بخر عزیزم

سامسونگ هم گوشی های خوب زیاد داره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم دو هفته پیش رد می نوت هشت رو گرفت.بلندگوش خیلییی خوبه.باطریش عالیه.تاچش هم خوبه اما نه به معرکه بودن سری اس سامسونگ .دوربینش هم خوبه.جز باند و دوربین و باطریش فرق خاصی نسبت ب گوشی هونور خودم نداره.در کل گوشی خوبیه 

کاربر*دختر_تنها*
عشقم دو هفته پیش رد می نوت هشت رو گرفت.بلندگوش خیلییی خوبه.باطریش عالیه.تاچش هم خوبه اما نه به معرکه ...

خوب شما گوشی 2 میلیونی رو با سری s چند میلیونی مقایسه میکنید؟

دست بالای دست بسیار است . ♥پسر 22 ساله♥
خوب شما گوشی 2000 میلیونی رو با سری s چند میلیونی مقایسه میکنید؟

اره خب.من از لحاظ سرعت تاچ  گفتم ک استارتر متوجه فرقش بشه و اونقدی ک میگن عالیه تفاوت انچنانی با بقیه میانرده ها نداره.

کاربر*دختر_تنها*
الان به نظرشما سامسونگ بهتره یا این گوشی؟

ببین اگه گوشی میخوای بگیری در حد 3 میلیون . ردمی نوت 8 *پرو* . نه نسخه معمولیش
اگه میتونی هزینه کنی تا 5 تومن . بدون شک شیاومی mi 9 t pto
سامسونگ محکم هستن . اگه اهل کارای سنگین و بازی های سنگین نیستی هر چی بخری فرقی نداره .
شیاومی لوازمش کمتر پیدا میشه ولی از لحاظ قدرت اینایی که گفتم بهترینن . مثلا شیاومی ردمی نوت 8 پرو محبوب ترین گوشی سال شد و هیچ رقیبی توی این قیمت نداره . میتونی هر چی بخوای بری بنچمارکش ببینی که قدرتش چنده و چقدر قویه . هر گوشی عدد بیشتر باشه قوی تره ..شیاومی ردمی نوت 8 با سه میلیون و چهارصد  امتیاز 280 هزار گرفته حالا اگه بتونی گوشی سامسونگ با قیمت کمتر از 5 تومنپنج میلیون تومن این امتیاز رو هم نه . بیشتر از 250 هزار توی گوشی های سامسونگ پیدا کنی یه جایزه داری

دست بالای دست بسیار است . ♥پسر 22 ساله♥
اها خیلی ممنون بابت توضیح کامل وجامعتون

اگر تهرانی برو بازار موبایل یا چارسو از نزدیک کاراییشو ببین

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫