2777
2789

بچه ها من ٤،٥ ماه با مشاور كنكورم تو رابطه رفتم متاسفانه و كاملا گول عشقشو خوردم حالا بگذريم از اينا

خودش هم پزشكه و واقعا مشاورش عالي بود من كلي درس ميخوندم انقدر بهم نزديك شد و گفت دوست دارم عاشقت شدم منم قبول كردم بعدش هم به خاطر اينكه خيلي شيطنت داشت ٣ بار باهاش كات كردم باز خودش برگشت و اوكي كرد رابطه رو 

اين سري اخر به من گفته بود بيمارستان كشيكه يهو ديدم لايو گذاشته منو هايد كرده و بيرونه ميخواد با رفيقاش برنامه كنه برن دماوند😕منم كلي دعوا كردم و كات كرديم و در كمال تعجب ديدم كه بلاكم كرد😏بعدش هم تشريف برده شهرشون و اونجا همش داره با به دختره ي داغون با تيپ افتضاح خز استوري ميذاره و مهموني ميره😕من فك نميكردم دوسش داشته باشم ولي با ديدن اين استوريا بدجوري اتيييييش گرفتم

از اونورم ميخوام دوباره درسمو بخونم و چون برنامش با بقيع خيلي فرق داره و منم تا الان با اون برنامه خوندم ميخوام مشاورمو باهاش ادامه بدم و راستش از اين طريق ميخوام يه بار ببينمش و حرفامونو بزنيم ميدونم الان ميگين بيخيالش شو ولي بايد ببينمش واسه اخرين بار 

الان به دوستم كه اون نميشناسش گفتم فالوش كنه و باهاش مشاوره برداره بعد حضوريشو خودم برم 

فقط نميدونم با اين كار كوچيك ميشم يا نه؟

من خييييييلي مغرورم و اصلااااا دلم نميخواد بهش پي ام بدم يا كاري كنم 

اگه ببينمش هم فقط ميخوام بگم ك بايد همه چيو فراموش كنيم و تا كنكور من درسامو مثل قبل پيش ببري

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کوچیک میشی بدجورم کوچیک میشی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

کوچیک که میشی ولی برو🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
خاک بر سر مشاوری که به بهونه ی عشق و عاشقی به شاگردش نزدیک میشه این ادم شرط میبندم حتی مشاوره دادنم ...

نه بخدا خيلي كارش خوبه ولي بعد از اينكه يه بار منو ديد كلااااا فازش عوض شد واقعا هم اون موقع خيلي دوستم داشت☹️

نه به نظرم اینجوری ضایع بشه

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

نه# به تماشای فیلم هندی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز