بچه ها من ٤،٥ ماه با مشاور كنكورم تو رابطه رفتم متاسفانه و كاملا گول عشقشو خوردم حالا بگذريم از اينا
خودش هم پزشكه و واقعا مشاورش عالي بود من كلي درس ميخوندم انقدر بهم نزديك شد و گفت دوست دارم عاشقت شدم منم قبول كردم بعدش هم به خاطر اينكه خيلي شيطنت داشت ٣ بار باهاش كات كردم باز خودش برگشت و اوكي كرد رابطه رو
اين سري اخر به من گفته بود بيمارستان كشيكه يهو ديدم لايو گذاشته منو هايد كرده و بيرونه ميخواد با رفيقاش برنامه كنه برن دماوند😕منم كلي دعوا كردم و كات كرديم و در كمال تعجب ديدم كه بلاكم كرد😏بعدش هم تشريف برده شهرشون و اونجا همش داره با به دختره ي داغون با تيپ افتضاح خز استوري ميذاره و مهموني ميره😕من فك نميكردم دوسش داشته باشم ولي با ديدن اين استوريا بدجوري اتيييييش گرفتم
از اونورم ميخوام دوباره درسمو بخونم و چون برنامش با بقيع خيلي فرق داره و منم تا الان با اون برنامه خوندم ميخوام مشاورمو باهاش ادامه بدم و راستش از اين طريق ميخوام يه بار ببينمش و حرفامونو بزنيم ميدونم الان ميگين بيخيالش شو ولي بايد ببينمش واسه اخرين بار
الان به دوستم كه اون نميشناسش گفتم فالوش كنه و باهاش مشاوره برداره بعد حضوريشو خودم برم
فقط نميدونم با اين كار كوچيك ميشم يا نه؟