dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 عنوان خونه تکونی🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست بچه ها از کجا شروع کنم ،توروخدا بیاین تشویقم کنین تا اراده پیدا کنم واسه خونه تکونی،شماها کدوم کارارو اول میکنیین بعدش سراغ کدوم کارا میرین؟🙏🙏🙏 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1398/11/24 | 19:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moghashang عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 15320 آره بابا مگه تمومی داره بنظرم تا انرژی داری اول از اشپزخونه شروع کن
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 تیکه تیکه از کمدو اتاق خوابا شروع کن به خدا خیلی خوبه خونه تکونی 😍 آره میدونم بعد خونه تکونی یه حال خوبی پیدا میکنم انگار تازه متولد میشم اما اولش سخته دیگه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
zahra3516 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 126 من اول از اتاق خوابها تراس راهرو آشپزخونه و اتاق پخت بعدپزیرایی
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 ازفرش وپتو شروع کن ملافه موکت همه شستنیارواول بشور بعدش کابینتارومرتب کن یخچال گازایناروتمیزکن بعدشم ... اوووف خیلی کاردارم ،ممنونم ازت خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
araaameeshhh عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2936 آره میدونم بعد خونه تکونی یه حال خوبی پیدا میکنم انگار تازه متولد میشم اما اولش سخته دیگه اره واقعا اولش یکی باید ادمو هول بده واسه شروع 😄
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 خب عوضش بعد سه چهار روز که تموم بشه، دیگه خیالت راحته، بقیه اش می افته تو سراشیبی آره اینم هست خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 من هیجا حتی ذره ای چرب نیست ولی مریضم همجارو باید بریزم بیرون 😶 خوش به حالت بابا ،یعنی واقعا هفته ای یه بار بالای کابینتارو تمیز میکنی،حالا هودو منم تمیز میکنم ولی بالای کابینت و نه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 بنظرم تا انرژی داری اول از اشپزخونه شروع کن باشه ممنون❤ خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 اره واقعا اولش یکی باید ادمو هول بده واسه شروع 😄 👍😂 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
seseya عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1963 آره بابا مگه تمومی داره اول پتوها و پرده هارو بشور بعد فرشارو بده قالیشویی بعد تا موقعی که فرشارو میارن آشپزخانه و اتاق خابهارو تمیز کن
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 اول پتوها و پرده هارو بشور بعد فرشارو بده قالیشویی بعد تا موقعی که فرشارو میارن آشپزخانه و اتاق خابه ... اره میخوام همین کارو کنم عزیزم خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍