2777
2789
عنوان

خونه تکونی🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
تیکه تیکه از کمدو اتاق خوابا شروع کن به خدا خیلی خوبه خونه تکونی 😍

آره میدونم بعد خونه تکونی یه حال خوبی پیدا میکنم انگار تازه متولد میشم اما اولش سخته دیگه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازفرش وپتو شروع کن ملافه موکت همه شستنیارواول بشور بعدش کابینتارومرتب کن یخچال گازایناروتمیزکن بعدشم ...

اوووف خیلی کاردارم ،ممنونم ازت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب عوضش بعد سه چهار روز که تموم بشه، دیگه خیالت راحته، بقیه اش می افته تو سراشیبی

آره اینم هست

من هیجا حتی ذره ای چرب نیست ولی مریضم همجارو باید بریزم بیرون 😶

خوش به حالت بابا ،یعنی واقعا هفته ای یه بار بالای کابینتارو تمیز میکنی،حالا هودو منم تمیز میکنم ولی بالای کابینت و نه

اول پتوها و پرده هارو بشور بعد فرشارو بده قالیشویی بعد تا موقعی که فرشارو میارن آشپزخانه و اتاق خابه ...

اره میخوام همین کارو کنم عزیزم