2777
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 31449 بازدید | 1019 پست
کاش یه گروه یا کانال تلگرام داشتین اینجا من کم سر میزنم

کانال تل داریم زیر پستها ادرسش هست عزیزم

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
چالش  23:# امروز داشتم یه کتاب از اون رمانای عاشقانه خفن میخوندم داستانش همچین مجذوبم کرد که نگ ...

اینجا بیشتر دختره از خودگذشتگی کرده بود به چیزایی دقت کن که مرد به زن رفتار خوب داشته باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

#چالش_مجردین

روز بیست و چهارم

امروز یه نامه عاشقانه برای خودتون بنویسید و از خودتون تشکر کنید به خاطر خوبیهاتون

و به خودتون جایزه بدین یه نوشیدنی یا یه شاخه گل یا هر چی که دوست دارین

https://t.me/joinchat/AAAAAFlacIedi33-q6b_TQ

#چالش_مجردین

روز بیست و پنجم

امروز یکی از اهداف مرتبط به چالشتون رو نقاشی کنید مثلا لباس عروس یا حلقه یا چیزهای مرتبط

حتی اگر نقاشیتون خوب نیست مهم حس خوبشه

https://t.me/joinchat/AAAAAFlacIedi33-q6b_TQ

اینجا بیشتر دختره از خودگذشتگی کرده بود به چیزایی دقت کن که مرد به زن رفتار خوب داشته باشه

چشم دفه دیگه  بشتر دقت میکنم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

روز 24#:

به نام خالق بهترین ها

سلام عزیزم امیدوارم همیشه خوب و امیدوار باشم دخت ابانی  زبیا  از ته دلم میخوام  همیشه شادو خوشحال  باشی بدی هارو ازدلت پاک  کنی توخیلیی خوبیی  خیلیی زیبایی دوست داشتنی ترین کسی هستی که میشناسم تو خیلی قوی هستی انقدری  که دیگران حسرت میخورن ولی یه ایراد خیلی بزرگ داری اینکه ذهنتو درگیر چیزای بی ارزش میکنی  خودتو با حسرت های الکی  نابود میکنی نمیگی که خیلیا هستن که ارزشونه جای تو باشن   دنبال  حاشیه  و حرف نباش تو بهترینی همیشه ومیتونی به بهترین جاها برسی مطمئنم اون روز نزدیکه   عاشقانه دوستت دارم خوبی  بخواه تا خوبی ها سمتت قطار شن

😘😘😘😘

چالش# پانزدهم

🙃🙃🙃امروز تولد بهترین مرد دنیاست امروز تولد عشق منه🤩وای که چقد کار دارم خداروشکر تا غروب سرکاره و من وقت کافی دارم تا تدارک ببینم چون اولین تولدش بود دوست داشتم خیلی مفصل باشه بخاطر همین هم خونواده شوهرم هم خونواده خودم دعوت بودن😁صب که داشت میرف گفتم اون کت و شلوار سورمه ایت رو بپوش 😬 خلاصه که با یه وضع راهش انداختم رف😆بعدشس با هماهنگی خواهرام اومدن اخه دست تنها نمیشد چون خودمم قرار بود اماده شم...دسرارو که خودم درست کردمو و کنار گذاشتم از چند روز قبلم کیکو سفارش داده بودم غذام قرار بود از بیرون سفارش بدم خب فقط دیزاین خونه مونده بود که طرحشو دادم دست خواهرمو خودم رفتم اماده شم😍وای که چقد ذوق داشتم ...چقد دوس داشتم همه چیز خوب باشه تا همه خوبیاشو یکم جبران کنم😌لباسم قرمز بود خیلی بهم میومد موهامو پیچیدمو یه ارایش غلیظ کردمو رفتم به بقیه کارا برسم خواهرام خیلی تعریف کردنو و اینا...خب رفتم یه بار دیگه کادومو ببینم 😀یکی از قشنگترین ساعتایی بود که دوست داشتم تو دستای مردونه عشقم ببینم 🦋خونه اماده بود کیک رسیده بود مهمونا داشتن کم کم میومدن فقط مونده بود عشق قشنگم بیاد 💙همه رو یه گوشه جمع کرده بود اولش کسیو نبینه زنگو که زد عادت داشت خودم درو براش باز کنم🙂همه ساکت شدن تا من برم درو باز کنم با اون لباس و ارایش مطمینن میفهمید یه خبریه😬رفتم درو باز کردم تا منو دید یکم جا خورد اومد تو رفتم جلو محکم بغلش کردمو گفتم بهترین مرد دنیا بهترین تکیه گاه من تولدت مبارک💖تازه به خودش اومد فهمید بابا امروز تولدشه 🤣کلی تشکر کرد فک کرد به همینجا ختم میشه دستشو گرفتم دوتایی اومدیم تو جمع یهو همه جیغ زدنو و تولدت مبارک خوندن 🥳🥳🥳🥳عشقم ففقط میخندید خنده از ته دل من چقد خوشحال بودم که خوشحال بود خلاصه که بعدش کلی مراسم شامو و کیک بریدن داشتیم و در اخر کادوی من که خودم انداختم تو دستای عشقم و خیلی ازم تشکر کرد و من فقط ازش خواستم برای همیشه برام بمونه💝

مطمئنم خدای مهربانم همیشه مرا با اتفاقات باورنکردنی غافلگیر میکند 💌

با این چالش قشنگ این روزای من رنگ گرفته رنگی از امید و دوست داشتن ممنونم استارتر عزیز بابت این چالش قشنگت💙

مطمئنم خدای مهربانم همیشه مرا با اتفاقات باورنکردنی غافلگیر میکند 💌
با این چالش قشنگ این روزای من رنگ گرفته رنگی از امید و دوست داشتن ممنونم استارتر عزیز بابت این چالش ...

خدا رو شکر عزیزم

اسی این چالش اخری ینی چی؟

یعنی باید نقاشی بکشی یا حلقه بکش یا لباس عروس یا هر چی دوست داری در مورد ازدواج

یعنی باید نقاشی بکشی یا حلقه بکش یا لباس عروس یا هر چی دوست داری در مورد ازدواج

اها بعد نمیشه اینجا فرستاده  که

2790
2778
2791
2779