2777
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 31448 بازدید | 1019 پست
@جییییلت     قبلا که تاپیک داشتم شما هم بودین الان تو یه تاپیک دیدمتون تگتون کردم😄

سلام عزیزم...یه توضیح مختصر میدی بهم؟

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چالش# چهارم:

روزی که قرار بود بریم آزمایش از صب که پاشدم یکم استرس داشتم ...پاشدم از خواب یه دوش گرفتمو ارایش کردم یه مانتو و شال خوشگل آبی سرم کردمو حاضر شدم تا عشقم بیاد دنبالم...قرار بود دوتایی بریم ارمایش منم اینجوری راحترم بودم پیش مامان معذب میشدم...خلاصه که صب زود اومد دنبالم که معطل نشیم..وقتی که بهم پیام داد رسیدم منم رفتم پایین😊تا منو دید یه لبخند گنده زدو اومد جلو فعلا محرم نبودیمو نمیتونست کار خاصی کنه😂بخاطر همین درو باز کدو منم تشکر کردمو نشستم..راه که افتادیم یه اهنگ عاشقانه گذاشت( چون از قبل باهام یه شش ماهی اشنایی داشتیم قشنگ حسمون بهم عاشقانه شده بود)یکم براپ حرفاپیی عاشقانه زد من سرخ و سفید شدم مثلا🙃...تو راه یکم از کاراش گفتو اینکه قراره جواب ازمایش مثبت بشه و بعدش چه تدارکایی دیده منم یکم از استرسم کم شد ...رسیدیم ازمایشگاه خداروشکر وقتی رفتیم پذیرش دیدم که مسئولش از دوستای خودمه و میتونه کارامونه جلو بندازه و معطل نشیم☺☺☺دوستم بعد اینکه باهام سلام علیک کردو بهم تبریک گفتو در گوشم گف عجب کیسی تور کردی منم نیشم باز شدو گفتم قسمت شما😁خلاصه ظرف مورد نظرو داد بهمونو ما رفتیم به جایگاه موردنظر☺خداروشکر دیگه نیازم نبود از من خون بگیرن کارامون خیلی سریع و راحت پیش رفت بعدش گفتن بریم و عصر برا جواب برگردیم...نام رفتیم دور دور و ناهار و خرید و هیلی این وسطا خوش گذشت و من ازمایش کلا یادم رف😁😁😁عصر شد تازه من باز استرس گرفتم که دوباره اقایی ارومم کردو رسیدیم ازمایشگاه خداروشکر دوستم هنوز اونجا بود و حواب ازمایشو داد بهم و گف مبارکه منم که خوشحاللل شدم خیلی به اقایی هم تبریک گف ا...اقاییم بخاطر زحماتش تشکر کردو ما اومدیم بیرون رفتیم یه جعبه شیرینی خریدیم تا بریم این خبر فرخنده رو به خانواده بدیم😊😍

مطمئنم خدای مهربانم همیشه مرا با اتفاقات باورنکردنی غافلگیر میکند 💌
بله بنویس گلم

مرسی عزیزم😍

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
نه عزیزم هر چالش رو یه روز انجام بدین. اگر گفته میشه هر کدام در یک روز جدا نوشته بشه به این دلیله که ...

عزیزم درسته اگر افعال منفی استفاده کنی دقیقا پیش میاد؟

مثلا من دوست دارم مشخصات ظاهری طوری بنویسم که خودم بهتر باشم ؟مثلا بنویسم سر ترباشم؟یا به طور مثال از چه جمله ای استفاده کنم؟ 

عزیزم درسته اگر افعال منفی استفاده کنی دقیقا پیش میاد؟ مثلا من دوست دارم مشخصات ظاهری طوری بنویسم ک ...

بله چون توجه به بخشی هست که نمیخوایم

مشخصاتی که میخوای داشته باشه رو بنویس قیافش شبیه کی باشه یا چجوری باشه

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
بله چون توجه به بخشی هست که نمیخوایم مشخصاتی که میخوای داشته باشه رو بنویس قیافش شبیه کی باشه یا چج ...

من اطلاعاتم درباره قانون جذب زیاده کتاب و مقاله و ویس زیاد خوندم وگوش دادم ولی تا نصفه رها کردم 

امیدوارم بتونم این دوره رو بگذرانم 

در آخر بنویسم من سر تر هستم؟مشکلی نیست! 

من اطلاعاتم درباره قانون جذب زیاده کتاب و مقاله و ویس زیاد خوندم وگوش دادم ولی تا نصفه رها کردم  ...

نه مشکلی نیست

مساله در دانستن زیاد و عمل نکردنه که رها میکنی اگر ادم به یه نکته هم رعایت کنه کم کم پیشرفتش شروع میشه

نه مشکلی نیست مساله در دانستن زیاد و عمل نکردنه که رها میکنی اگر ادم به یه نکته هم رعایت کنه کم کم ...

من میخوام حتما این دوره رو با شما دوستان باشم 

من میدونم مطمئنا با انرژی مثبتی که هست هم من هم شما و دوستان به خواسته شون میرسن وبعد این دوره خبر خوشی به ما میدن ان شاءالله ❤

همه دوستان همسر به دلخواه دل نصیبشون بشه الهی امین❤

من میخوام حتما این دوره رو با شما دوستان باشم  من میدونم مطمئنا با انرژی مثبتی که هست هم من هم ...

ان شاء الله که همینطوره شما که به قانون جذب واردی در کنار تمرینات اینجا حتما روی باورهات و اعتماد به نفست و عزت نفس و دوست داشتن خودت و اینا هم کار کن

چالش ده

همسرم ی خونه شیک و نسبتا بزرگی خریده بودش من و مامانم و همسرم هم رفته بودیم که کلی خونه رو بسابیم تا بدرخشه😍چه خونه شیکی خریده بود قربونش بشم😘کل جهازم هم که کامل خریده بودیم و چقد ذوقش داشتم که تک تک رو همه چی سر جاش بزارم زود اماده بشه ببینم چطوری میشه...

پرده هامو همون‌جوری که دلم میخواست شده بود و نصبش کرده بودند خیلی به دلم بود ...کابینتا رو همونطوری که دوست داشته بودم شده بود همه لوازم اشپزخونمم قشنگ چیده بودم تو کابینتا خوراکی رو مرتبش کرده بودیم مبلا و فرش و تابلوها رو چیده بودم دکوراسیونش عالی شده بود همسرم گل نرگس گرفته بود برام اونا رو گذاشته بود تو گلدون گذاشته بود رو میز خیلی دلبرانه شده بود تابلویی که مامانم بافته بود رو زدیم به دیوار همه چیزام بهم میومدن رنگاشون خونه رو خیلی شیک کرده بود اتاق خوابمونم کلی لباسا رو با کمک همسرم چیدنم که همسرم ول کن نبود هر لباسی که به دلش بود مجبور میکرد بپوشم میگفت ببینمت و کلی قربون صدقه🤗تو چیندن وسایل ارایشیم همه رو همسرم رو صورتم تست میکرد😑😐هر انگشتیمم ی لاک میزد😊در کل خونم محشر شده بود 🤗

تمرین اول چالش:ظاهر همسر :ابروهای مشکی و بلند با چشمانی بلند و نافذ بینی کشیده و لب زیبا و معمولی و موهای مشکی و و فک زاویه دار پوست گندمی روشن و باکمی ته ریش و چشمانی قهوه ای وقد بین ۱۷۵تا ۱۸۵ و اندام متوسط رو به لاغر خوشتیپ باشه  به نظافت و اندامش اهمیت بده و سالم باشه

اهل خانواده باشه خانواده دوست که به خانواده منم احترام بزاره و اونارو مث مادر و پدر و برادر خودش بدونه و منم همینطور

تو یه خانواده با اداب و رسوم قانونی مث خانواده خودم بزرگ شده باشه ک حلال و حروم و احترام رو بدونه کاملا درامد عالی و باموقعیت شغلی خیلی خوب داشته باشه اهل تفریحات سالم باشه و تفریحاتمون دو نفر اخر هفته ها باشه عشق دو طرفه داشته باشیم نسبت به هم همیشه در همه شرایط پشت هم باشیم تو تصمیم گیری ها نظر همدیگه برامون مهم باشه و نظر اخر رو من بگیرم براش احساسات و من براش خیلی مهم باشه همیشه شادی منو بخاد درامدو حقوشو در اختیار من بزاره اخر ماه باهم بریم خرید مث دو دوست صمیمی باشیمواز بودن کنار هم لذت ببریم و همش قربون صدقه هم بریم  از صمیم قلبمون خوشحال باشیم ک همو داریم و روزانه و لحظات خداروشکر کنیم ک مارو بهم رسونده تمام توجهش به من باشه و حلقش همیشه دستش باشه و منم تمام افکارم عشق زندگیم یعنی همسرم باشه تو جمع ها مهمونی ها کنارم بشینه و بهم توجه داشته باشه باغیرت باشه اما بزاره اونجور ک دوست دارم و باعث شادیم میشه زندگی کنم از نظرش زیبا ترین و جذاب ترین زن دنیا باشم ک خدا این هدیه با ارزش  رو نصیبش کرده و اون برای من جذاب ترین مرد و رویایی ترین مرد زندگی باشه 😍هر جا ک میریم بگن چه بهم میاییم خوشبخت باشین از عمق وجود احساس خوشبختی بهمون دست بده و زندگی عاشقانمون الگوی زندگی عاشقانه بقیه باشه و این حس قشنگ و عشقمون نسبت به هم روز به روز بیشتر و شدید تر شه سپاسگزارم خدای مهربانم🙏

تمرین اول چالش:ظاهر همسر :ابروهای مشکی و بلند با چشمانی بلند و نافذ بینی کشیده و لب زیبا و معمولی و ...

و اینکه نماز خون باشه و خدا پرست و مومن و همیشه تو زندگیش با توکل به خدا راه درست رو رفته باشه

چالشش سوممم#:

از چند دوز قبل برنامه ریخته بودیم بریم یه مسافرت  چند روزه امروز صبح زود پاشدم  کارامو بکنم که راه بیوفتیم  خلاصه کارارو کردم    برای تو راه  هم فلاکس چایی  و میوه رو اماده کردم   که بریم  یادمه اون روز تولدم  حالا خیلی تو فاز تولدو اینا نیستم ها  ولی  هی داشتم فکر میکردم  که اره دیدی تولدمو یادش  رفت دیدی😢😢😢 حتی یه  تبریکم  نگفت😢😢   هی داشتم خودمو  دلداری میدادم که اره اشکال نداره عوضش میریم  مسافرت  خوش میگزره  خلاصه  بیخیال تولد شدم    هرچی منتظر شدم   اقا نیمد   هی زنگ  پشت   زنگ  که کجایی پس     مدام میگفت تو راهم دارم میام اخه  چه راهیه که نمیرسی😐😐😐 بلاخره اومدش     وسایلو  جم کردیم  گذاشتیم تو ماشین    از اونجایی که میخواستیم  بریم مسافرات جاده ای  گفتم لباس راحت بپوشم   یه شلوار گل گلی گشاد با یه لباس  راحت  تر ازاون😯😯😯😯     حالا هی یه نگاه به من نمیداخت میگفت کاش بهتر لباس میپوشیدی  یه چیز خوشگل 😍😍😍😍  من گفتم مسافرته دیگه بزا راحت باشم😢😢  قول میدم بعدا تیپ مکش  مرگ ما بزنم😂😂😂😂    گذشت دیدم از شهر خارج نمیشه😯😯😯😯 گفتم این که مسیر ما نیست  گفت یه چیزی لازم دارم  بگیریم میریم گفتم باشه یهو دیدم  جلو  یه کافه  نگه داشت  گفتم خوب تو برو منم تو ماشینم  گفت   باشه پس زود میام رفت داخل  هرچی منتظرم شدم نیمد زنگم میزدم جواب نمیداد منم با این تیپ قشنگم روم نمیشد برم بیرون😯😯😯😯😯 هرچی منتظر شدم دیدم نمیادش دلو به دریا زدم  رفتم تو  دیدم همه یه طوری نگام میکنن😂😂😂😂 خودمو زدم به اون راه😂😂😂 به راهم ادامه  دادم   تعجب کردم چرا انقدر  خلوته😧😨😨    دوباره زنگ زدم اندفه گفت بیا فلان جا  خلاصه رفتم اونحا😨😨 دیدم که همه هستن😯😯😯😯😯😯😯   یه کیکم دست اقا😉😉   باهم داشتن شعر تولدت مبارک رو میخوندن  😍😍😍 منم هنگ😂😂😂  نمیدونستن  بهم بخندن   یا چی  😂😂😂 برای این که از حالت کپ خارج شم  جناب  همسر اومد جلو همه بغلم کردو گفت  تولدت مبارک شلوار گلی گلی😂😘😘😘😘   من هم  خجالت کشیدم  هم خندم گفت خلاصه  گذشت این تولد مام تموم شد همه رفتن   وقتی رفتیم  تو ماشین گفتمم  دستت درد نکنه عزیزممم  ممنون که به یادم بودی😍😍😍😍

گفت قربونت برم مگه میشه به یادت نباش دلیل  زنده  بودنم😍😍😍😍  😍😍😍😍😍😍

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز