2777
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 30907 بازدید | 1019 پست

ممنونم بابته این جمع دوستانه،

واقعا حالم خوبه الان😍😍😍

استاد یه سوال،پیش پیش ممنونم ازجوابتون.

من یه عشق دارم،واقعا عاشقشم،چی بنویسم که سریعتربه همدیگه برسیم؟چجوری ینی باید باشه نوشته هام؟آخه مثلا خاطره آزمایش خونو اینارو داریم باهم،یا مثلا ظاهرشومیدونم چطوریه،اینارو نمیدونم چیجوری باید بنویسم؟میشه کمکم کنین؟😍🙏🙈میخام ازفردا شروع کنم،مشکلی نداره هر۱۰چالش رو تویه روز بنویسم؟؟؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

شخصیت  مورد  نظر من:

(چهره)

:  قد بلند

:‍ گندمی روشن

: ر چشم رنگی  به خصوص ابی😍

:  وزنشم های  ایدال نه چاق  نه لاغر😍😍: صدای بم و مردونه

(شغل)

: پزشک😍😍😍😍😍

(خصوصیات اخلاقی)

:مهربون

:صبور

9 اهل خانواده

:‍ دست و دل باز

11#:گوش شنوا برای من

12:# اهل ابراز احسات کردن

14#:مشوقو همراه

#:کینه ای نبودن

16:# شخصیت انتقاد پذیر داشتن

17:#   خودار بودنش

18#:واین که از ابراز احساسات خجالت نکشه

19#:وفادار

20#:اهل حلال و حروم

21#: خوش مشرب باشه

22#:منطقی باشه

23#: ازاینایی باشه که ریلکسن ریلکسن یهو میترکن😨😨😨

24#:اهل فیلم دیدن باشه مثل خودم😍😍😍

25#: یه گوش شنوا باشه برای غرای من😂😂😂😂 خیلی پر حرفم

26#:  با خانوادم دوست ورفیق

27#:اشپزی بلد باشه

28:# اهل مشروب نباشه

29#:اهل خداو پیغمبر باشه

30#: مناسبت هارو یادش باشه

31#:ازاینایی باشه که همیشه  حلقشون دستشونه

32#:دوست خوب من باشه

33#: ابهت مردونه داشته باشه 

34#:نازکشی بلد باشه

35#: بدونه  حال بدو چطوری  خوب کنه

36#: قهرو دعوارو کش نده

35#:اهل بی محلی  کردن نباشه وقتی دلخوره

36#:دوست دارم منو خانوم یا عزیزم صدا کنه

37#: واسم گل بگیره گل دوس😍😍😍😍😍

38#:اهل خرید باشه

39#: خاله زنک نباشه

40#: ولخرج نباشه

41#:خانواده دوست باشه

(شرایط مالی)

42#خونه داشته باشه کوچیک بزرگ مهم نیست 

43#: ماشینم همینطور

44#:پس اندارم به قدرکافی

45#:طلا جواهرم همینطور

46:  در جریان قرار گذاشتن من از اوضاع مالی

47#:دوست دارم یه مقدار مشخص واسه من بزاره کنار

48# با کارکردنم  مشکل نداشته باشه

49#دوست دارم همشهریم نباشه از یه شهر دور باشه

50#اهل عکس اتیله ای  باشه عکس دوس😍😍😍😍

51#خانواده پر جمعیت  نداشته باشه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کافی نیس برو قشنگ الان تو یاداشت گوشیت و هی فک کن و با حوصله بنویس انگار میخوای خدا یکیو با خصوصی ...

عزیزم پست اخرو چک میکنی؟

عزیزم پست اخرو چک میکنی؟

عزیزم خیلی بهتر شد😊فقط تو نوشته های بعدی اصلا منفی ننویس فقط مثبت بنویس جوری بنویس انگار هست😍

مطمئنم خدای مهربانم همیشه مرا با اتفاقات باورنکردنی غافلگیر میکند 💌
عزیزم خیلی بهتر شد😊فقط تو نوشته های بعدی اصلا منفی ننویس فقط مثبت بنویس جوری بنویس انگار هست😍

چشم😍😍😍 کلی فکر کردم رو پست اخری😍😍😍

ممنونم بابته این جمع دوستانه، واقعا حالم خوبه الان😍😍😍 استاد یه سوال،پیش پیش ممنونم ازجوابتون. ...

نه عزیزم هر چالش رو یه روز انجام بدین. اگر گفته میشه هر کدام در یک روز جدا نوشته بشه به این دلیله که برای شما دوستانیکه قانون جذب اصولی رو بلد نیستین حداقل با این تمرینات هر روز کمی ارتعاش مثبت داشته باشین

در مورد ویژگی های عشقتون اونایی که داره و میخواین داشته بنویسین

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
شخصیت  مورد  نظر من: (چهره) :  قد بلند : ‍ گندمی روشن : ر چشم رنگی  به خ ...

مواردی که منفی گفتی همونو جذب میکنی چون توجهت به اون سمت هست نباید بگی همشهریم نباشه بگو اهل شهر دیگه باشه نباید بگی خانوادش پر جمعیت نباشه بگو خانوادس چند نفر و چطوری باشن و موارد دیگه که منفی گفتی درستش کن

چالش روز دوممم#:

امروز واسم روز خوبی  بوددد ینی عالییی  عالییی    امروز یه مهمونی دعوت شدیمم  حالا بگید کجااااا منزل دوست همسر😉😉😉😉😉 داشتم  تلوزیون تماشا  میکرد م  که تلفنم زنگ خورد😦😦😦   اقای خونه بود 😉😉😉  بعد از سلام علیک  بهم گفت امشب   خونه دوستم مهمونیه شامه حسابی  خوشگل کن  واسه مهمونی😍😍😍   پرسیدم  کدوم  لباس و بپوشم؟  اون لباس ابیه خوبه؟  گفت اره عالییی      گفتم باشه میبینمت بوس بوس  خدافظ

خلاصه درگیر اماده شدن واسه مهمونی  بودممم که یه دفه یادم اومد که لباسی که بهم گفته بود اماده کن واسه مهمونی رو سوزوندم😨😨😨  تو این وضع  فکر  این بودم که چی بپوشه و استرس اخه لباسشو خیلی دوست داشت😯😯😯😯😯 خلاصه از سرکار اومد  گفت  عزیزم  اون لباسم کو؟  گفتم کدوم  همچین لباسی نداشتی که😂  خلاصه هی من گفتم اون گفت از اونجایی شناخت  کامل رو من داشت  و سابقه دارم بودم فهمید لباسو سوزوندم 😂😂😂 انقدر  بهم خندید😣  خجالت کشیدم   بگزریم   اقا با هزار نازو ادا اصول اماده شد سوار ماشین شدیم  راه افتادیم    تو ماشین  یه اهنگ با حالو  اروم گذاشته بود😍😍😍😍  تو جو اهنگ بودم   که یهوو پریدم سر متر هوا😱😱😱😱😱😱😱   با تعجب نگاش کردم😯😯😯  جیغم رفت هوا  داشت به من میخندید پرو  گفتم هوم؟  گفت  دیدی چی شد داریم دست خالی میریم خونه مردم گفت خوب نگه دار یه شکلاتی شیرینی چیزی  بگیر  گفت چشم عزبزم  من  که یکم   تو فاز ناراحتی بودم محل نزاشتم رفت حالا بیشترشم ادا بودها😂😂 خلاصه رفتیم رسیدیم اونجا   جاتون خالیی  صاحب  خونه  یه غذای عالیی درست کرده بود عالی هاااا   موقه  پاشدن از سر میز گفتم دستتون درد نکنه عالی بود  تشریف بیارید جبران کنم  حتماااا  اقا هم گفت    بسیار عالی بود سفرتون پر برکت   تشریف بیاریددد  فلان غذایی خانومم محشره  منو میگی  😍😍😍😍😍 دوست داشتم  بپرم بغلش  ماچش کنم😂😂😂 نگامو که دید خندید😂😂😂 خلاصه یکی دوساعت دیگه نشستیم رفتیم تو ماشین دیدم  راه نمیوفته نگاش کردم     گفتم چرا  راه نمیوفتی؟  گفت طلبمو میخوام گفتم طلبت ؟  گفت اره؟ تازه یادم اومد اقارو😐   خلاصه به هزار ترفند  راضیش کردم بیخیال شه😁😁😁😁😁 گفتم بریم خونه بعد

شب خوبی بود عالییی

شخصیت  مورد  نظر من: (چهره) :  قد بلند : ‍ گندمی روشن : ر چشم رنگی  به خ ...

اصلاحیه:

49:#  حتمااا از یه شهر دور باشه حتما حتمااا

51:#      یه خواهر داشته باشه یه برادر😍

نه عزیزم هر چالش رو یه روز انجام بدین. اگر گفته میشه هر کدام در یک روز جدا نوشته بشه به این دلیله که ...

آهاااااااااا فهمیدم خیلی خیلی ممنونم،پس امروز فقط چالشه اولو انجام میدم..

یه سوال دیگه🙈مثلا اون اخلاقاش روهم که میخام عوض بشه رو بنویسم؟

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  
آهاااااااااا فهمیدم خیلی خیلی ممنونم،پس امروز فقط چالشه اولو انجام میدم.. یه سوال دیگه🙈مثلا اون اخ ...

بله بنویس گلم