2777
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 31450 بازدید | 1019 پست

استارتر جان من چند وقت پیش ویژگی همسر دلخواهمو با جزئیات ننوشتم مثلا نوشتم دوست دارم عاشق هم باشیم بیشتر روابط عاشقانه را مطرح کردم با قد بلند بعد تصور هم کردم رفتم بیرون احساس کردم پیداش کردم اما با موهای کم پشت و جلو سرش کچل نگهبان درب بود نمیدونم چجوری جذبش شدم ک حتی نمیتونم فراموشش کنم فک میکنم دو طرفین بود از برخوردش اما از مامانم ترسید براش ک تعریف کردم عاشق شدم مسخرم میکنن میگن اخه ایییین کاش وضعیت مالی و شغلشم با جزئیات نوشته بودم حالا میتونم نظرم رو عوض کنم و اینارو بهش اضافه کنم یه فرد بهتری جذب کنم با تقریبا نیمی از مشخصات ایشون؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان من چند وقت پیش ویژگی همسر دلخواهمو با جزئیات ننوشتم مثلا نوشتم دوست دارم عاشق هم باشیم ب ...

بله عزیزم میتونید فرد بهتری جذب کنید چرا که نه 

مجدد مواردی که میخوای به لیستت اضافه کن

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

@chalesh_khoshbakhti

این کانال هست بچه ها البته هنوز کاملش نکردم

و اینکه توی کانال چالش متاهلا هم هست شما فقط چالش_مجردین# رو تو کانال دنبال کنید

چالش# روز سوم

وقتی مبیاد دنبالم از همون لحظه که دارم سوار میشم ذوقمو بکنه نگام کنه بعضی وقتا یه شاخه گل رو صندلی جلو باشه  بعد همون موقع که میگم سلام بگه سلام خانم خوشتیپ من یا هر چیز دیگه یه تعریفی بکنه بگه دلم برات تنگ شده بود بگه اول بوسم کن بعد راه میفتیم بعد ازم بخاد براش حرف بزنم بگه چیکارا کردی بگه تو فقط حرف بزن من گوش میدم آهنگی که من خعلی دوس دارمو هی پشت سر هم بزاره واسم بخنده باهم آهنگو بخونیم و کیف دنیا رو بکنیم یدفه منو بکشه بغلش رو سرمو بوس کنه جلو یه مغازه وایسته کلی لواشک بخره بگه بخور لواشک بدنت کم شده بگه با خوردن تو هوس لواشک خوردن میکنم ازم بخاد اگه چیزی میخوریم خودم بزارم دهنش..  دستمو بگیره بزاره رو پاش و رانندگی کنه یه خیابونه چند دفه بره و برگرده که بیشتر باهام حرف بزنه اگه بارون مییاد یدفه بزنه کنارو بگه الان پیاده روی با تو میچسبه زیر این بارون.

چالش روز سوم:

وقتی با ماشینمون میخوایم بریم سفر اول از همه آقایمون برای طول راهمون کلی چیپس وپفک می‌خره منم از خونه چای ومیوه برمیدارم تا تو راه بخوریم. آقایی من همیشه موقع رانندگی دستمو میگیره ومیزاره روی دنده ودستش رو رو دستم میزاره با انگشت شستش دستم رو نوازش میکنه😍باهم دیگه تو کل راه میگیم ومیخندیم وهمش واسم حرفای خنده دار میزنه ووقتی من میخندم دستمو میبوسه ومیگه قربون خنده هات خانومم تو که دل منو بری با این خنده هات. 

چیپس وباز میکنم ویه دونه خودم میخورم یه دونه هم به آقامون میدم بخوره آقامون هم بعضی وقتا ناغافل انگشتم رو گاز میگیره ومیخنده میگه چسبید😋 

یه آهنگ عاشقونه پلی میکنه وبرام لب خونی میکنه. 

اگه ترافیک بود صبوری می کنه وتا تموم شدن ترافیک درمورد اینکه وقتی رسیدیم به مقصد چیکار میکنیم کجاها میریم حرف میزنه منم براش میوه پوست میکنم میدم بخوره یا براش چایی میریزم... 😍😍😍

امروز از مامانم شنیدم که یکی از اطرافیانمون برای روز زن خانومش رو به بهونه اینکه مریض هستی ونمیخواد شام درست کنی برده رستوران وبرای روز زن غافل گیرش کرده وبراش انگشتر کادو داده😍😍😍😍

چالش روز دوم: امشب واسه شام دعوتیم خونه مامان همسرم . عشقم پیشنهاد داده لباس ست بپوشیم. دوتامون لباس آبی پوشیدیم. من واسه اون انتخاب کردم . اونم واسه من. تو ماشینم صدای موزیک ملایم بود و دستمون تو دست هم  . وقتی رسیدیم عشقم درو واسم نگه داشت تا اول من برم داخل خونه. بعدش رفتیم نشستیمو مشغول صحبت شدیم. من داشتم با مادر شوهرم اینا صحبت میکردم . عشقمم اون طرف داشت با داداشش و باباش پاسور بازی میکردن. هر از گاهی سرشو برمیگردوند و یه لبخند میزد بهم که مطمعن شه حالم خوبه و بهم خوش میگذره. موقع شام به مادر شوهرم گفتم من سالاد درست میکنم. عشقمم اومد کمکم گف باهم انجام بدیم سریعتر تموم میشه. بماند که وسطش کلی ناخونک میزد و یکمم کاهو میذاشت تو دهنم بخورم . سر میز شامم پیش همدیگه نشسته بودیم و حواسش بود که من هرچی لازم دارم بهم بده. ظرف ترشی رو گذاشته بود کنار من میگف خانمم ترشی دوس داره خیلی. بعد از شامم با کمک همدیگه میزو جمع کردیم. بعدش دوباره گپ زدیم و شوهرمم همش شوخی میکرد و سر به سر من میذاشت . مادر شوهرمم گف نبینم عروسمو اذیت کنیااا( مادر شوهر گلی از گل های بهشت  ) شوهرمم صورتمو بوسید و گف نه من هوای خانممو دارم همیشه. منم دلم غنج رف واسش  . خلاصه که خیلی خوش گذشت. کلی حرف زدیم . کلی خندیدیم . عشقمم کلی شوخی کرد .

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...

واسه توجه به صحنه ها و حرفای عاشقونه هم... این چند روز همش سریالای  عاشقانه مثبت دیدم و ذوق کردم باهاشون. امروزم کنار یه فواره وسط پارک یه زوج گوگولی دیدم آقاهه داشت از خانومه عکسای خوشگل میگرف . منم اینجوری بودم       

واسه توجه به صحنه ها و حرفای عاشقونه هم... این چند روز همش سریالای  عاشقانه مثبت دیدم و ذوق کرد ...

چه سریالی دیدی عزیزم معرفی کن بقیه هم خواست ببینن

من خودم عاشق سریال عشق اجاره ای هستم البته بگم قسمتهای منفی و اعصاب خرد کنش رو نمیبینم

چه سریالی دیدی عزیزم معرفی کن بقیه هم خواست ببینن من خودم عاشق سریال عشق اجاره ای هستم البته بگم قس ...

منم عشق اجاره ای دوست داشتم خیلی باحال بود دفنه  . الان سریال کره ای میبینم چون حس میکنم بیشتر احساساتشونو بروز میدن . حس میکنم سریالای هالیوودی یکم سردن. 

منم عشق اجاره ای دوست داشتم خیلی باحال بود دفنه   . الان سریال کره ای میبینم چون حس میکنم بیشت ...

اسماشو بگو عزیزم مرسی 😘

توی ی تاپیک دیدم خانومه حرم امام رضا بود به عشقش هم رسیده بود و گفته بود هر کی هر چی میخواد بگه تا من براش تو حرم دعا کنم

چقد خانوم مهربونی بود خدا رو شکر به عشقش رسیده

ان شا الله هممون که دور هم جمعیم به چیزی که میخوایم برسیم 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز