2777
2789
عنوان

دوس پسرم برگشت برا ولن فقط یه شاخه گل خریده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو دوستی نمیتونستم چیزی ازش قبول کنم . برا تولدتمم ک میخرید . واسه تولدش دو س برابرشو میخریدم . حس این دخترای بکشو بهم دس‌میداد .

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

واقعا زنا و دخترا بمناسبت ولنتیان انتظار کادو دارن یا تو نی نی سایتو و فضای مجازی باب شده فقط

من همون روز زنم دوست ندارم دست به جیب بشن و منتی باشه بعدش...هرچند اونم نمیشه اصلا😂

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
اینو دیگه نمیشه کاری کرد😂😂😂😂قبل ازدواج باید بهش میگفتی ازت توقع کادو تو هر مناسبتی دارم قشنگ گرب ...

۱سالو نیم دوست بودیم ماه بود .ارزوم بود زنش بشم .الان عفریته خانم کاری کردی ک این گوه فک میکنه کلفت گرفته ن زن

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭
۱سالو نیم دوست بودیم ماه بود .ارزوم بود زنش بشم .الان عفریته خانم کاری کردی ک این گوه فک میکنه کلفت ...

هعیی بمیرم برات 😢😢 سیاست داشته باش یکارکن دخالت مادرشوهرت کم شه

هعیی بمیرم برات 😢😢 سیاست داشته باش یکارکن دخالت مادرشوهرت کم شه

خدانکنه عزیزم😘والا همه راه رفتم .خوبی کردم نشد .توپ و تشر کردم نشد .ی ماه قهره باز شروع میکنه .کجا رفتید چ کردید چی خوردید چی خریدید و.....

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭