2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال شما چن وقت پیش بود؟فک کنم یک ماه استراحت کن بعدش اقدام کنی بگیره من بدنم دیر میگیره

یه ماه پیش دکتر نگفت استراحت کن گفت میتونی اقدام کنی احتمال نداد باردار باشم گفت شاید بارداری شیمیایی بوده هشت ماه اقدامم😭😭😭

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
یه ماه پیش دکتر نگفت استراحت کن گفت میتونی اقدام کنی احتمال نداد باردار باشم گفت شاید بارداری شیمیای ...

بعضی دکترا نمیدونم فازش چیه منم رفتم پیشش اصن نپرسید روز چندم سیکلته هیچی هم گفتم خونریزی دارم گف چیزی نبوده بعد گفتم هنوز ب موعدم مونده بی بی مثبت بوده ازمایشم۲۵هس بعد گف اگ دلت وانمیسته ی ازمایش دیگ بده ولی چیزی نیس ک منم ندادم سه روز بعد فک کنم رفتم ک روی ۳اومده بود پایین

اسی جانم مثبته ان شاالله که دلت شاد بشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

میری آز بدی یا بزور ببریمت مبارکه خخخخ

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
از الان دادم جوابش ٥امادس بچه ها لدفا دعاکنید باشم و ناامید برنگردم

انشالله بارداری برای منم دعا کن 

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
از الان دادم جوابش ٥امادس بچه ها لدفا دعاکنید باشم و ناامید برنگردم

هستی دقیقا روز مادرم هست بزار همین الان بگم روزت مبارک حضرت زهرا بهت کادو داده 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞