2777
2789
زنگ بزن به اورژانس خواهش میکنم ببین تو هنوز جوونی از فرصت هایی که داری لذت ببر واقعا این گناه کبیره ...

از خدا بدم میاد هر بلایی دلش خاست خودش و بنده هاش سرم اوردن و هیچی نگف و ولم کرد تا بدبخت تر بشم این دنیام ک جهنم بود اونم جهنم باشه مهم نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا بدم میاد هر بلایی دلش خاست خودش و بنده هاش سرم اوردن و هیچی نگف و ولم کرد تا بدبخت تر بشم این ...

همه توی زندگی شون مشکل دارن بزار برات تعریف کنم بخدا دلت برام میسوزه میگی این چه بدبخته من یکسال بیماری روحی داشتم قرص میخورم روزی ۷ خسته شده بودم و داغون دیگه خودکشی کردم بعدش دوروز بیمارستان بودم بعدش الانم یکسال عروسی کردم میگن دیسک ات زده بیرون هرکی دیسک داره بخدا میدونه چی میگم از دردش بعضی اوقات گریه میکنم شوهرم میگه کم طاقتی میگه الکی میگی تقصیر خودته تو دیگه خوب نمی شی بخدا خسته شدم خیلی حالم بده از یه طرف ناامیدم از یه طرف حرف های این از یه طرف درد کمر همش بیست سالمه همش 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اره یه پسر ۳ ساله دارم میدونه خیلی دوسش دارم اینکارا میکنه آخه کجای کار خدا عادلانه اس هیچ جاش

پسر تو هم بگیر دوست داشتن چی ولش کن برو یه زندگی دیگه ای برای خودت بساز

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من ۱۰ تا قرص خوردم دعا کن ی راست بمیرم اومدم اینجا کسی ارومم نکرد 

خدا نکنه گلم چرا اونجور میگی ،به خودت ضربه میزنی 😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
از خدا بدم میاد هر بلایی دلش خاست خودش و بنده هاش سرم اوردن و هیچی نگف و ولم کرد تا بدبخت تر بشم این ...

بگو که شوخی میکنی؟ واقعا قرص خوردی؟ کی؟ حالت چطوره؟ تو رو خدا نکن این کارا قلبم درد گرفت

منم دارم به خودم لعنت میفرستم شوهر کردم فکر میکردم شوهر کنم چه گلی میزنه به سرم الان فهمیدم گل رس می ...

من ازدواج نکردم ولی همیشه ارزو دارم ازدواج کنم اما نمیشه😣😣😣😣😣😣، خلاصه خوش به حالت

🥰😘🤗🤪
مهم نیس دارم ب این فک میکنم اخرین باریه ک نی نی سایت اومدم 

تورو خدا اگه راس میگی

برو دستتو بکن تو حلقت بالا بیار 

بعد یه پیاله ماست بخور

نزار بیشتر از این فکرم پیشت باشه

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

هر کی ترکوند خدا ازش نگذره

ولی شما دارین پیامارو می بینین 

این کاری که کردین کار خوبی نیس 

اخرتتونم خراب می کنین، ممکنه تو ایندتون روزهای خوبی انتظارتو بکشه، پس امیدوار باش 

خدا خیلی مهربونه خیلی، حتی مهربانتر از مادر

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است