2777
2789
خب رفته که رفته کلا من خود ابی رو ببخشید ولی کسی حسابش نمیکنم    

تو مملکتی که یه کنسرت ابی رفتن برا ۹۰ درصدمون ارزوی دست نیافتنیه 

دیدن اینکه ابی رفته عروسی کسی حسرتم داره

حواست باشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونی قبل اینکه تاپیک رو باز کنم، داشتم فکر میکردم چقدر حسرت اینو دارم که با یه فکر آزاد،یه روز پر ...

واقعا .... چقدر خوبه آرامش و همراه بودت اطرافیان و احترام به اعتقادات اطرافیان

جالبه واقعا همه میگین حسرت نداره

من اصلا ندیدم فیلم عروسیشونو

ولی واقعا وقتی تو کشور ما جوونا برای یه عروسی ساده کلی معطلی میکشن

برا مهمونی عیدشون از یه ماه قبل دلهره میگیرن

و......

معلومه که خیلیا حسرت میخورن کاملا طبیعیه تفاوت طبقاتی داره مردمو از پا درمیاره اصلا بین طبقات مختلف نفرت ایجاد شده اینا واقعیت جامعه ما هستن

زندگی خارج از ایران هم که دیگه شده رویا پیر و جوونم نداره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
جالبه واقعا همه میگین حسرت نداره من اصلا ندیدم فیلم عروسیشونو ولی واقعا وقتی تو کشور ما جوونا برای ...

این سلبریتی ها که راحت میرن و میان هرجا میرن زندگی بر وفق مرادشونه . فقط نمیدونم چرا انقدر زندگیاشونو خوشبختیاشونو جار میزنن

این سلبریتی ها که راحت میرن و میان هرجا میرن زندگی بر وفق مرادشونه . فقط نمیدونم چرا انقدر زندگیاشون ...

شاید نمیفهمن جامعه چه وضعی داره

به خدا جدی میگم آخه اینهمه تجملات رو به رخ مردم کشیدن یه جورایی به دور از انسانیته مخصوصا تو شرایط فعلی

من خودم هیچوقت اهل تجملات نبودم و حسرتش رو نمیخورم اما اینکه خیلی چیزای دیگه میخام و مهیا نیست باعث میشه از این قشر بی درد متنفر باشم

فیلم درحاشیه رو تلوزیون نشون میده بعد آخر هرقسمت پشت صجنه ش رو نشون میده وقتی میبینم چطور قهقهه میزنن بعدم بهترین دستمزدها رو میگیرن فقط به این فکر میکنم که امثال من باید برای پول درآوردن چطور کار کنیم اونوقت اینا کارشون خندیدنه خب اینا همه حسرت و عقده و تنفر ایجاد میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شاید نمیفهمن جامعه چه وضعی داره به خدا جدی میگم آخه اینهمه تجملات رو به رخ مردم کشیدن یه جورایی به ...

اینستگرام انقدر این آدم هارو پررنگ کرده . روز به روزم بر تعداد فالوورهاشون اضافه میشه . مردم ما هم میخوان اینجوری باشه یه جورایی . وقتی میبینن انقدر مردم دنبالشونن

اینستگرام انقدر این آدم هارو پررنگ کرده . روز به روزم بر تعداد فالوورهاشون اضافه میشه . مردم ما هم م ...

به نظرم عامه ی مردم از روی کنجکاوی یا لذت از دیدن دنبالشون میکنن اما اینا خیر سرشون الگو هستن به نظرم این رفتارا با برنامه هست یکی و دوتا که نیستن

شاید نمیفهمن جامعه چه وضعی داره به خدا جدی میگم آخه اینهمه تجملات رو به رخ مردم کشیدن یه جورایی به ...

خوب همه جا موقع کار خنده هم هست.من کارمندم با همکارا دعوامونم زیاد میشه اونطوریم نیست از خوشی بمیریم،اما بیشتر مواقع درحال خندیدن هستیم و حتی باهم چیزی سفارش میدیم میخوریم