mohadesejooon مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 عنوان شوهر تنبل😭 | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 17 پست بچه ها شوهر من خیلی تنبله همش میخوابه از سرکار میاد فقط خواب جونش نمی گیره برای خودش لباس بخره چیکار کنم باهاش میگم بیام بریم لباس بخریم هی امروز و فردا آخرش هم نمیبره بیرون هم نمیبره بخدا افسردگی گرفتم همش خونه ام انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1398/11/24 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gareb عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1130 منم الان گریه کردم اعصابم داغونه...😞 چهار ماهه اسیر شدم یه حشره ای تو خونمونه....آقا اصلا به خودش ن ... خودت بروبه خانمش بگو دیگه اونکه بیخیاله
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 اگه همیشه زیاد میخوابه ببرش دکتر ...وا مگه زندانی هستی چی بگم به دکتر بگم شوهرم زیاد میخوابه😐😐😐😐 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18269 منم الان گریه کردم اعصابم داغونه...😞 چهار ماهه اسیر شدم یه حشره ای تو خونمونه....آقا اصلا به خودش ن ... شوهرت کپی شوهر منه یه خرده تو کارای خونه کمکم نمیکنه دکتر منع ام کرده از کار اما این آقا فقط میخوابه الان ساعت ۴ و خواب انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔