2777
2789
عنوان

بیاید ببینین شعرم چطوره؟🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 20 پست

اگه براشوهرتون میخوای بدید افتضاحه اصلا حق این حرفارو که بهشم بزنید ندارید اون تلاششو کرده

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

عزیزم چرا نه وزن داره نه قافیه.

قافیه چو تنگ آید   شاعر به جفنگ آید    

اینی که سرودی شعر نیست شبه ترانه س که وزن نداره.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مشاور کمک بگیر خانم ، ول کن این حرفارو ، من اجمالی سه تا تاپیکت رو دیدم ، دو تا پیرهن قطعا بیشتر از شما پاره کردم و توصیه می کنم شما حتما از مشاور کمک بگیر ، شوهر مسوول پر کردن کمبودهای عاطفی که یک زن در دوران کودکیش داشته نیست و بالعکس

اخرش هم مينوشتي كادو ولنتاين فراموش نكن

كه من كادو رو ازت به اجبار ميگيرم 

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁

ندا خانوم من شعرتو دیدم ، احساسش خوب بود ولی باید روی وزن کار کنی ، من با اجازت شاعرم و روی شعرت کار کردم که وزین تر بشه ، امیدوارم دلخور نشده باشی 👇🏻👇🏻

فراموش کردنت سخته نباشی هم یه دردی هست

ولی آخر یه روز این عشق رسید به کوچه بن بست

برای بی قراری هام دیگه انگاری درمون نیست

شاید باید بری بی من دیگه تو قلب من جات نیست

خودت می دونی این خونه شده کابوس بدعهدی

برو که این دلم حالا نداره طاقت سختی

پره قلبم از این غصه به جای کوه خوشبختی

چقدر تنهاییام سخته تو که من رو نمی دیدی

هوای چشم گریونم همیشه ابریه دیدی

بهت از درد می گفتم ولی انگار نشنیدی

چقدر من عاشقت بودم تو از این عشق ترسیدی

از این ابراز احساسات هزاران بار رنجیدی