2777
2789
بنظرم عمل ریسکه خیلیا بدون عمل نتیجه گرفتن با دارو تغذیه خواهر من شوهرش واریکوسل داشت دکتر گفت عمل ب ...

عه خداروشکر عزیزم

همسره من که عمل کرد خیلی وضعیتش بد شد قبل عمل نسبتا خوب بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خداروشکر عزیزم همسره من که عمل کرد خیلی وضعیتش بد شد قبل عمل نسبتا خوب بود

بخدا من به شوهرم گفتم عمل شاخ درآورد گفت رفیقم واریکوسل داشته بچه دار نمیشدن رفت عمل کرد الان داغونه 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
ای بابا الان تکلیف چیه؟ باچه روشی عمل کردید بیمارستان دولتی بودیاخصوصی

نه بابا شخصی بود ای یو ای کردم جواب نداد احتمالا برم ای وی اف ببینم دکتر چی صلاح میدونه همسرم به شدت ضعیفه

میگم یعنی نسبت به بعدش خیلی بهتر بود😣😣مثلا قبل عمل ۲۰ میلیون بوده بعده عمل شده ۲ میلیون

چند وقته عمل کرده عزیزم بعد شیش ماه یهو افزایش پیدا می‌کنه دارو بخوره نگران نباش

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
بخدا من به شوهرم گفتم عمل شاخ درآورد گفت رفیقم واریکوسل داشته بچه دار نمیشدن رفت عمل کرد الان داغونه ...

نمیدونم چرا اینجوری شد ولی خیلی بازیمون داد دکتر گفت بعده ۸ماه جواب میده ولی نشد ۲ سالو نیم گذشته

چند وقته عمل کرده عزیزم بعد شیش ماه یهو افزایش پیدا می‌کنه دارو بخوره نگران نباش

داروها هم اثر بد گذاشته روش دکتر امپول هاش سی جی داده بود بدترش کرده بود با کلومنفین  ۲سالو نیمه از عمل میگذره

نمیدونم چرا اینجوری شد ولی خیلی بازیمون داد دکتر گفت بعده ۸ماه جواب میده ولی نشد ۲ سالو نیم گذشته

بخدا دکترا مریض پولن من یه دکتر سر شناس تهران رفتم گفت برو خودت تخمدونات اندازه زن ۳۵ساله هست شوعرتم اسپرمش کمه خیلی ناامیدم کرد پیش چهار تا سونو گرافیست رفتم گفتن عالیه آزمایش هورمون دادم همه نرمال بنظرم اول خدا بعدم تو خونه تقویت کن نتیجه میگیرید از دکترا متنفرم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
داروها هم اثر بد گذاشته روش دکتر امپول هاش سی جی داده بود بدترش کرده بود با کلومنفین  ۲سالو نیم ...

تعداد تحرک مورفوشو بگو بخدا چهار ماه اقدامم ولی اندازه چهل سال تحقیق کردم وفهمیدم چی تاثیر داره خودم هنوز لایق مادر شدن نشدمولی مطمنم خدا جوابمو میده 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
اره خودش خیلی گرمی میخوره بیچاره رفته شیره خرنوب پیدا کرده خارجی ۱۳۰ داده میگن واسه اسپرم خیلی خوبه ...

گوش بده بمن خرنوب گیاهشو بگیر عین باقالیه دم کن سرد شد بهش بده کاسنی بده عسلو سیاهدونه بده صبح شیر موز خرما با مغزیجات مویز گردو بادوم انجیر بده شبی یه لیوان آب پرتغال بده چله زیارت عاشورا بگیر خودتم تقویت کن انشالله نتیجه میگیری توکل بر خدا

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
بخدا دکترا مریض پولن من یه دکتر سر شناس تهران رفتم گفت برو خودت تخمدونات اندازه زن ۳۵ساله هست شوعرتم ...

اتفاقا یه سال میرفتم پیش یه دکتری واقعا بازیم داد بعد یه سال برگشت گفت من هنوز واست پرونده تشکیل ندادم😶😫😫بعد رفتم پیش یه دکتر دیگ اونم تقریبا رید تو اسپرم شوهرم الکی ای یو ایم کرد دیگ نگم برات🤐🤐

من تنبلی هم دارم احتمالا ای وی اف شم ببینیم دکتر چی میگ😓😓

اتفاقا یه سال میرفتم پیش یه دکتری واقعا بازیم داد بعد یه سال برگشت گفت من هنوز واست پرونده تشکیل ندا ...

چند سالته یه ماه اینکارو کن که من دارم میکنم بخدا خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩