2777
2789
عنوان

پول باشه،بدون اون نمیشه

156 بازدید | 17 پست

امرور کم اوردم به مامانم گفتم دیگه نمیتونم ،من فقط شوهر پولدار میخام ،هر چقدم اختلاف سنیش ازم بیشتر باشه برام مهم نیست ،بخاطر پولاش اخلاقمم باهاش خوب میشه ،فقط پول چون کمبودای عاطعی بوده مالی نمیخام باشه،گفت خب اگه یکی بزنتت پول باشه،از بس کتک خوردم برام مهم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میگی.وقتی خدای نکرده تو تخت پر طلا باشی و تنها شوهرت در حال خیانت یا خودت مریض باشی چه فایده ؟؟؟یا یک ادم بی احساس؟؟؟

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

نمیخوام شعار بدم ولی پول همه چیز نیست یکی رو میشناسم غرق در پوله اما دلش خونه مچ شوهرشو تو خونه خودش با یکی گرفته شوهره هم ادم نشده چشش دنبال زنای دیگه س  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
الان میگی.وقتی خدای نکرده تو تخت پر طلا باشی و تنها شوهرت در حال خیانت یا خودت مریض باشی چه فایده ؟؟ ...

خیانت کنه،تو اسلام هم که هر چند بخان میگیرن که کنتر از خیانت نیست،بی احساس باشه ،کلی کشیدم،فقط خرجم کنه ،خرج منو خونوادم

خیانت کنه،تو اسلام هم که هر چند بخان میگیرن که کنتر از خیانت نیست،بی احساس باشه ،کلی کشیدم،فقط خرجم ...

عزیزم درسته پول خیلی مهمه تو جامعه ما.ولی مطمئن باش ارامش و خوشبختی بهتره.دعا می کنم خدا به خودت این قدر پول و ثروت بده نتونی جمع کنی دیگه لازم نباشه شوهرت پولدار باشه شوهرتم وفادار و با محبت باشه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
عزیزم درسته پول خیلی مهمه تو جامعه ما.ولی مطمئن باش ارامش و خوشبختی بهتره.دعا می کنم خدا به خودت این ...

عزیزم وقتی خودم یه معلم ابتدایی نیستمو آرامش آنچنانی نیست پول نباید باشه؟