2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تند تند میرم ولی بازم حس میکنم پره

منم تند تند ميرم از اين بابت نگران نباش كلا هم يه جايى خوندم به پهلو بخواب پاهاتو جمع كن تو شيكت يكم سرفه كن ببين حين سرفه آب مياد اگه آره اون نشنيه از ماما شنيدم 

ايشالا بچت سالم بياد بغلت،برا منم دعا كن استرس غربال استرس ماه هاى باقى جفت مارژينال ...دييونه شدم خ ...

فدات همچنین عزیزم 

نگران نباش خدا بزرگه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
انشاالله همینجور باشه

من هفته هجده کیسه آبم نشت کرد تمام لباس زیر و شلوارو مانتومو خیس کرد ولی بچم موند این ترشحاته بارداریه به نشت ربط نداره اگه بیشتر شد برو دکتر باید حداقل لباس زیرتو کامل خیس کنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

انشالله خدا به همتون که توراهی دارین سلامتی بده وزایمان راحت داشته باشین ونینی هاتون رو صحیح وسلامت بغل بگیرین،دوران بارداری رو نباید حساس شدوسخت گرفت میدونم استرس دارین ولی استرس برای خودتون وبچه سمه خداخودش داده خودشم نگه میداره.

ايشالا بچت سالم بياد بغلت،برا منم دعا كن استرس غربال استرس ماه هاى باقى جفت مارژينال ...دييونه شدم خ ...

خودمم جفتم مارژسناله غربالگریم بتا بالا بود سلفری دادم هنوز جوابش نیومده بارداری کلا استرسه واسه همه دعا کن لایق باشم دعاتون میکنم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
خودمم جفتم مارژسناله غربالگریم بتا بالا بود سلفری دادم هنوز جوابش نیومده بارداری کلا استرسه واسه همه ...

ايشالا عزيزم جوابش مياد هيچ مشكليم نداشته باشه،حتما❤️،برا مارژينال موقع دراز كشيدن پاهاتو بالا نگهدار بالش و ...بزا زير پات روزى به ساعت حداقل،دكترم گفته