2777
2789
عنوان

روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
دقیقا برا منم !آدم قدر نشناسی نیستا ولی معنی این حرکتشو اصلا نمیفهمم

ب نظرم رو در یخچال بزنم منم زنم منم دل دارم🙄 ولی ب زبون نیار 

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ناراحتى داره  نشون بده ناراحتى وقتى گله اى نميكنى همينجور ميمونه

پارسال برگشتم بهش گفتم روزم مبارک عزیزم ...گفت من تورو زن ۴۰ ساله حساب نمیکنم که تو هنوز برا من همون ستاره ی ۲۳ ساله ای

فکر خوبیه !خوشم اومد ..یا تو اینستا پست بزارم

یهو ب ذهنم رسیدا حال کن. البته من مجرم خودم😁 ن پست نزار

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
ناراحت نیستم که کادو نگرفته ناراحتم از این که فکر نمیکنه که منم یه زنم مثل مادرش

خب هیمن حرفتو بهش بگو. 

ازش بخواه 

خودت غیر مستقیم بهش بگو که برات مهمه بهش بفهمون که توام به عنوان یک زن برات مهمه ک شوهرت بهت توجه کنه

پارسال برگشتم بهش گفتم روزم مبارک عزیزم ...گفت من تورو زن ۴۰ ساله حساب نمیکنم که تو هنوز برا من همون ...

وا چ سیاست مدار بگو اره من همونم ولی تا قبل اینکه بیام خونه تو دختر بودم الان ب مقام والاتری رسیدم کادو رو رد کن بیاد 😂😂😂  

خب هیمن حرفتو بهش بگو.  ازش بخواه  خودت غیر مستقیم بهش بگو که برات مهمه بهش بفهمون که تو ...

ببین توجهاتش انقدر زیاده که نمیتونم بهش بگم بی توجهی ولی روز زن اصلا به من توجهی نمیکنه خنده داره ها! نمیدونم امسال چرا انقدر برام مهم شده..طوری که اگه روز زن کادو نگیرم قهر کنم باهاش

نه از اون پستا که همه بفهمن یه پستی که توش به قول تو متن من زنم داشته باشه🤣

اره اینم خوبه 😂 وای قربون خودم برم با این ایدهام

پارسال برگشتم بهش گفتم روزم مبارک عزیزم ...گفت من تورو زن ۴۰ ساله حساب نمیکنم که تو هنوز برا من همون ...

عجب 

خوب يه جاهايى كه ازت خواست زنه ٤٠ساله باشى  همين جوابو برگردون

ببین توجهاتش انقدر زیاده که نمیتونم بهش بگم بی توجهی ولی روز زن اصلا به من توجهی نمیکنه خنده د ...

خب یه بار قهر کن که مجبورشه نازتو بکشه از دلت دربیاره مطمئن باش سال دیگه حتماً یادش میمونه