بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما که ذوقش را نچشیدیم...او رفت و پشت سرش را نگاه هم نکرد...یار جفاکاری بود😔 هرکجا هست خدایا به سلامت دارش
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
سعی کردم جواب شعر هارو با حافظ بدم..اقیانوس شعر حافظ اونقدر ژرف هست که هر شعری برای هر جوابی ازش پیدا میشه
اکثر دوستان از شاعرای مختلف شعر گذاشتن ولی من بیشتر از حافظ جانم 🌸😏☺