2777
2789
عنوان

تایپیک قبلم

65 بازدید | 16 پست

بچها تو روخدا نظراتون بدید من چیکار کنم فک کنید منم خواهرتونم نمیتونم به کسی دردودل کنم،تایپیک قبلم بخونید و اینم بگم مردی که خیانت گنده ایی بکنه وقتی بهش اعتراض میکنید اشکش در میاد؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

از مردا همه کار بر میاد عزیزم چ برسه به اشک

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهل تظاهر نیس وقتی خ داغون میشه اینطوره کلا تو ۹سال زندگی دفعه سومشه

یعنی خودش از خیانتش پشیمونه؟دفعه اولشه؟

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

فکر میکنی با بی تفاوتی درست میشه؟؟

تا خالا شده چتایی ک میکنه بیاد نشونت بده؟

فکر میکنی با بی تفاوتی درست میشه؟؟ تا خالا شده چتایی ک میکنه بیاد نشونت بده؟

نه چون خیلی سر این قضیه دعوا میکنیم میگه نه میگم نه بهت نشون میدم تو جنبه نداری،حتی اول نگفت اون زنه کیه اتفاقی خودم دیدم تو گوشیش،گفتم بیا رفیق باشیم همه چیو بهم بگو گفت بعد نه سال فهمیدی رفیق باشبم من تا بتونم همه چی رو ازت مخفی میکنم تو جنبه نداری

فکر میکنی با بی تفاوتی درست میشه؟؟ تا خالا شده چتایی ک میکنه بیاد نشونت بده؟

پس چیکار کنم پا پیچشش بشم میره واسه طلاق از لج لجبازی

نه چون خیلی سر این قضیه دعوا میکنیم میگه نه میگم نه بهت نشون میدم تو جنبه نداری،حتی اول نگفت اون زنه ...

خیلی متاسفم برات عزیزم هیچی برای یه بدتر ازین نیست ک شوهرش باهاش ایتجوری رفتار کنه.ولی تو برای خودت ارزش قائل شو،نمیگم لجبازی کن ولی برای خودت وقت بذار،سرتو خودتو گرم کن.یک مدت هیچی بهش نگو و بقول خودت بی تفاوت باش اما بهش کم محلی نکن

خیلی متاسفم برات عزیزم هیچی برای یه بدتر ازین نیست ک شوهرش باهاش ایتجوری رفتار کنه.ولی تو برای خودت ...

بهش گفتم ی زمانی دلخوشیم بودی الان نیسی قیدتا زدم

خیلی متاسفم برات عزیزم هیچی برای یه بدتر ازین نیست ک شوهرش باهاش ایتجوری رفتار کنه.ولی تو برای خودت ...

به نظر به زنه یا شوهرش بگم

البته اگه گفتم باید قیده زندکیمو بزنم

من میگم شاید چت کنه خسته شه ول کنه

ممکنه به اون وابسته ترم بشه اینم هست

میخوای یه مشاوره برو،خودت تنها برو صحبت کن ببین چی میگه

به نظر به زنه یا شوهرش بگم البته اگه گفتم باید قیده زندکیمو بزنم

خوب مگه نمیگی شوهرش گفته من اعتماد دارم بهشون؟

بازم همین حرفو میزنه بهش بگی

ممکنه به اون وابسته ترم بشه اینم هست میخوای یه مشاوره برو،خودت تنها برو صحبت کن ببین چی میگه

نمیدونم والا چیکار کنم😥مرسی از جواب دادنت دوستم