2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربینه‌ چاپ فوری ام میکنه😍

وای عاشقشم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

من امشب نینی سایتم ن هیچ عکسیو باز میکنه ن خودم میتونم عکس بزارم ی ی هفته قبل اینا تاپیک زدم عکس لباسی ک براش خریده بودمو گذاشتم اونم برام دستبند طلا خریده آلو تو دهنش خیس نمیمونه یکم اصرار ک اصرار میکنی زود لو میده چی خریده  ولی قبل اینکه کادوهامونو بهم بدیم هفته پیش امدن خواستگاریو النم قهریم فک نکنم تا ولن اشتی کنیم  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
مباااااارک باشه😍😍😍😍

ممنون

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

2790
2823
2791
2779
2792