2777
2789

آهان پس یازده هفتگی که هنوز معلوم نمیشه

برام عجیبه گفتید اگه هفته بعد می رفتید احتمالیم می گفتن

یکی

هفته ی دوازده رفته گفتن ماه آینده  جنسیت معلوم میشه و از صدای  قلبم هم حتی جنسیت احتمالیشو نگفتن

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

استارتر من عکس سونو خیلی دیدم

به نظرم کوچولوی شما دختره 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان پس یازده هفتگی که هنوز معلوم نمیشه برام عجیبه گفتید اگه هفته بعد می رفتید احتمالیم می گفتن ...

نه نگفت گفت اگه ی هفته دیگه میومدی احتمال میدادم اگه ۲۰ روز دیگه بیای ۱۰۰ درصد میگم...ضربان قلبشم تو ۸ هفته۱۷۷بود تو ۱۱هفته۱۷۵

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
نه نگفت گفت اگه ی هفته دیگه میومدی احتمال میدادم اگه ۲۰ روز دیگه بیای ۱۰۰ درصد میگم...ضربان قلبشم تو ...

پس بر این اساس اگه کسی مطلع باشه می شه جنسیتشو حدس زد چون اگه میزانش کم تر باشه معمولا می گن پسره و برعکس ولی من نمی دونم که 175تو یازده هفته کم محسوب می شه یا زیاد

پس بر این اساس اگه کسی مطلع باشه می شه جنسیتشو حدس زد چون اگه میزانش کم تر باشه معمولا می گن پسره و ...

من از کسی پرسیدم گفت با خواهرم همزمان حامله بودیم ضربان قلب هردومون ۱۷۰بود مال من دختر شد مال اون پسر...

دختره

الان تو نی نی سایت در موردش خوندم تو ماهای اول شبیه هم میشه..چون تازه تشکیل شده بعدا تغییر میکنه حالا خودمم طبق این دختر تشخیص میدم

پسر ب نظر میاد چون برجستگی اندام جنسی داره

پروفسور جان اون که شما میبینی آلت نیست پاهای کوچولوشه که داره جوانه میزنه و تشکیل میشه. خخخخ

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
من از کسی پرسیدم گفت با خواهرم همزمان حامله بودیم ضربان قلب هردومون ۱۷۰بود مال من دختر شد مال اون پس ...

عجیبه

من مامانم تعریف می کرد سر خواهرم دکترش از صدای قلب گفته بود که دختره و بهشم میگه اگه می خوای واسه تعیین جنسیتش برو سونگرافی ولی دختره.

اون موقع(8سال پیش)خیلی قاطع گفته بود.

ممکنه نوع صداشم در نظر بگیرن.

ولی در کل همیشه حتی توی سنگرافی اشتباه رخ می ده.

توی سنگرافی بعد تشخیص دختر احتمال اشتباه بودنش زیاده چون دختر اگه پاشو باز نکنه می گن پسره

عجیبه من مامانم تعریف می کرد سر خواهرم دکترش از صدای قلب گفته بود که دختره و بهشم میگه اگه می خوای ...

اشتباه شد

می گن دختره ولی در واقع پسره

پروفسور جان اون که شما میبینی آلت نیست پاهای کوچولوشه که داره جوانه میزنه و تشکیل میشه. خخخخ

فیلسوف خان پاهاشو نگفتم برجستگی کمان مانند زیر شکمشو گفتم دیگه عقلم میرسه پاهاشو تشخیص بدما😐

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
جواب ازمايش غربالگريتو بذار از رو عدد بتا ميشه حدس زد

ازچند تا چند دختره یا پسر؟مثلا زیر 100چیه