2777
2789
عنوان

خونه تکانی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 28 پست
اگه دوس داری الان میتونی رخت خواب و روبالشتی مهمون رو بشوری یا بری سر ظرفای کابینتا

آره عزیزم میرم از ظرفای کابینت شروع کنم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورااا من تموم کردم

جدا 

؟؟؟ خوشبحالت از کی شروع کردی؟ دوست داشتی عکس بذار انگیزه بگیریم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من فرش پذیراییمو بندازم دیگه تموم ایشالله

به به بوی تمیزی خونه منو مست می‌کنه .خواستی عکس بذار بعد از تموم شدن

جدا  ؟؟؟ خوشبحالت از کی شروع ک ردی؟ دوست داشتی عکس بذار انگیزه بگیریم

میدونی عزیزم من یه برنامه دارم تموم کارهایی که خانمها اخر سال میکنن روزانه میکنم بعضی هفته ای بعضی ماهانه فقط سالی یه بار فرش میشورم اینطوری سر عید کار زیادی ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میدونی عزیزم من یه برنامه دارم تموم کارهایی که خانمها اخر سال میکنن روزانه میکنم بعضی هفته ای بعضی م ...

چه خوب اینطور که میگی خیلی منظم و دقیقی .برنامه اتو یه مختصر میگی بلکه یادگرفتم

حتما گلم پذیراییمو بچینم عکس میدم عزیزم

مرسی گلی😘

خانوما شما هم زود خسته میشید یا فقط من اینطوریم😭

چه خوب اینطور که میگی خیلی منظم و دقیقی .برنامه اتو یه مختصر میگی بلکه یادگرفتم

مثلا هفته ای یه بار مثلا یکشنبه راه پله رو تی میکشم و حیاط رو تمییز میکنم یه روز شیشه ها رو تمییز میکنم یه روز کابینت یه روز یخچال یه روز هم کابینت پتوها و ملحفه ها  و پرده ها ماهی یه بار میشورم و هوا خوب باشه تختها ماهی یه بار تشک جابجا میکنم همه رو نوشتم زدم رو یخچال در ضمن جمعه برای کارهای عقب مانده گذاشتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثلا هفته ای یه بار مثلا یکشنبه راه پله رو تی میکشم و حیاط رو تمییز میکنم یه روز شیشه ها رو تمییز می ...

وااای چه عالی منم میخوام اینطوری شروع کنم. البته بعد از خونه تکونی ‌‌.چون الانا همه جا نیاز داره برا عید برق بیوفته

وااای چه عالی منم میخوام اینطوری شروع کنم. البته بعد از خونه تکونی ‌‌.چون الانا همه جا نیاز داره برا ...

انشاالله