2777
2789
عنوان

عروس هلندی...راهنمایی کنید

980 بازدید | 28 پست

عروس من ۱ هفته هست خریدمشون جفتن دو روزه جفت گیری میکنن .. چکار کنم عروسم شاداب بشه بازی کنه 

هرچی میدونید درباره عروس بگید 

تجربه های خودتونو با من درمیون بزارید خیلی رو عروسام حساس شدم خیلی زیاد مثل بچمن

مامانم داره ...خودم نمیدونم ..

لامپ قرمز براشون بزار ...اروم میشن ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چون جفت داره بازی نمیکنه دوس داره همش به جفتش بچسبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاهو بده ،همچین انرژی میگیررررره ک برات با ارزن رو پایی میزنه😂دیدم ک میگم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چون جفت داره بازی نمیکنه دوس داره همش به جفتش بچسبه

ایش چندش😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عروسو نی نی بخری بهتره  بزرگش کنی  خیلی دیکه بیشتر دوسش داری   اینا که دیگه دستی  نمیشن 

وقتی بچه دار شدن  بچشونو بعد از دو هفته بردار خودت بهش با قاشق یا سرلاک  غذا بده  

اینارو هم‌ بعد از بچه دار شدن جدا کن جفت گیری نکنن انقد   اگه نر باشه تنهایی هم خودارضایی میکنه طبیعتشه

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
کاهو نمیخورن عاشق ارزنه و سفیده تخم‌مرغ

بهش میوه وسبزی حتما بده ،چندبار بذار تو ظرف غذاش تا عادت کنه 

اره دقیقا همش پیش هم هستن

کاش از اول جفت نمیخریدی براش

ما یکی داشتیم باورت میشه گاهی عاشق یه عروسک میشد میرفت یه گوشه باهاش عشق بازی میکرد😂دیگه محل به ما نمیذاشت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏