2777
2789

گلم سیسمونیتون خوشگله ببخشید میپرسما ی سیسمونی کامل قیمتش چند میشه حدودا برا یکی میخوام اگه میدونی میشه بگی 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی  عالیه  مبارکا  باشه   شوهر من  اگه بچه دار شیم  فک نکنم  ا ...

عزیزم اصلا نیازی نیست به این.همه وسایل تا دوسالگی که اسباب بازی به درد نمیخوره میتونی با بزرگ شدنش لباس تهیه کنی نه این که همشو یه جا بخری..بعضی ها موقعیت مالی مناسبی دارند جای کافی اتاق کودک ولی میشه همه ی این هارم نخرید ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خیلی  عالیه  مبارکا  باشه   شوهر من  اگه بچه دار شیم  فک نکنم  ا ...

حب مگه خانوادت تهیه نمیکنن؟؟؟البته منم اینقد وسیله براپسرم نگرفتم بجاش پولشو خانوادم بهم دادن 

اما وسایلی ک استارتر گرفته خیلی خوشگلن

عزیزم اصلا نیازی نیست به این.همه وسایل تا دوسالگی که اسباب بازی به درد نمیخوره میتونی با بزرگ شدنش ل ...

خیلیاش اصلا استفاده نمیشه فقط خرج اضافس

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

مبارک باشه انشالله به خوشی استفاده کنی🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مال من شده ۱۰تومن حدودا ببین چیا کم و زیاده خودت حساب کن

وای خدایا چقدر اساس گرون شده 😔

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مبارکه عزیزم.من ی سرویس خواب دیدم سفیدوصورتیه خیلی نازه منتظرم برم جنسیتو بگن زودتر بخرمش😍

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

همه چی خیلی با سلیقه هم خریده شده هم چیده شده مبارکت باشه استارتر.

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

خوجللله مبارکتون  باشه زیر سایه پدرمادر بزرگ شه...

کاش خیلی قدر بدونه خخخخ چقد چیزای خوبی خریدی

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
خیلیاش اصلا استفاده نمیشه فقط خرج اضافس

خخخ منم خواسم بگم گفتم ی وقت استارتر ناراحت کنم 

ولی خداییش با قاطعیت میتونم بگم ۷۰درصد چیزایی  ک واسه سیسمونی میگیرن الکیه و خرج اضافه