2777
2789
عنوان

آنومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست

عزیزم چرا آزمایشارو انجام نمیدی همه مشکلات که بد و غیر قابل حل نیستن که بهت استرس بدن بعضی وقتی بعضی مشکلات کوچیک هست که با دارو و مراقبت ساده حل میشه تازه خدایی نکرده از سقط و نقص جنین هم پیشگیری میشه

به نظر تو این حد دیدگاهتون منفی نکنید 

بسلامتي عزيزم  ايشالا سالم و سلامت بغلش كني

ممنون گلم به همچنین عزیزم. برا شما کی تاریخ زده؟ 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا آزمایشارو انجام نمیدی همه مشکلات که بد و غیر قابل حل نیستن که بهت استرس بدن بعضی وقتی بعضی ...

نه گلم ولی شوهرم اینجوری فکرمیکنه اصلا آزمایش و سونو روقبول نداره اونم براغربالگری مجبورم لااقل راضیش کنم برای سونوببره منو

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
ازمايش چي هفته ١٦تا ١٨س عزيزم ؟دكترم برا من ازمايشي ننوشت ١٦هفته و ٥روز هستم  

غربال گری دوم حدود هفته هجده بابد انجام بدی تا قبل از هفته نوزده جتما باید انجام بشه سعی کن همون اول ۱۸ بری چون ممکنه چند روز توی سونو دیرو زود نشون بده

از هفده تا ۲۲امامن امروز زنگ زدم گفت تا ۱۸ هفته و ۵روزو پزشک قانونی اجازه سقط میده خدانکرده درصورت ناقصی تگه ۱۸و۵روز بیشتر بشه و مشکل داشته باشه باید غیر قانونی سقط کنی من الان ۱۷و دوروزم امروز نوبت دارم

برای خونه دارشدنموسالم بدنیااومدن بچمصلوات بفرستین ممنون🥰
سونو رو که حتما یه جای خوب برو این آزمایش رو هم معمولا میدن انجام بدی خیال خودت راحتت به نظر من تا ...

من فردا ميرم ١٧هفته يكشنبه ديگه ميرم برا ازمايش غربالگري شنبه هم ميرم برا سلفري 

ممنون دوستم بابات راهنمايي هاي مفيدت 😍😍😍

ازهفته ۱۷تا ۲۰فرصت هس ازماییششو کاش میدادی

آزپایش خون هستش فقط؟

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم