2777
2789
عنوان

روز عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 23 پست
چیزی کم نمیشه ولی فقط حرف خودش رو میزنه و تو وار ارایشگر دخالت میکنه اون چیزی که خودم میخوام نمیذاره ...

خب تو یواشکی ب ارایشگر بسپر و بگو فقط کاره خودتو بکن و ب حرف کسی اهمیت نده 

بی اعصاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه نمیشه که یه نفر باید پیشت باشه چون خودشم میاد همون ارایشگاهی که میرم از هفت صبح میخواد بیاد باه ...

ب ارایشگرت بگو یگه وقت ندارم یا اگ اومد و دخالت کرد بگه خانوم تو کار من دخالت نکن

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟
همینو بگو دعا کن کار واجبتر داشته باشه نیاد 

استارت. به نظرم حتما حتما به آرایشگرت بگو که هر جور خودش بلده ارایش کنه . اون رو  که من عروس بودم ۴ تا دیگه هم بودن همه با هم . هر کدوم مال یه ارایشگر 

یکیشون همینجوری بود مادرشوهرش اومده بود. یه سرررره هم حرف میزد . وقتی میرفت بیرون اتاق یا دستشویی یا هر چی

به آرایشگره میگفت کاری که میگه رو نکن . خودت هر جور بهتر میدونی .اونم فهمیده بود دخالت مادره خیلی زیاده محل نمیدا 

یا به آرایشگر بگو نذاره کسی بیاد پیشت و بگه میخوام تنها باشیم تا تمرکز کنم آرایشش خوب در بیا

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
من روز عروسیم آرایشگر 13 تا عروس داشت برای همینم کسی رو جز عروس قبول نمیکرد

ارایشگاه منم پر عروسه مادر شوهرم هنوز وقت نگرفته دعا میکنم پر باشه بره جای دیگه