2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 35 پست
یه سری خانمها توی این تاپیکها فقط میگن وااای مادرشوهر ال و بله آخه خانمها وجود مادرشوهر اجتناب ناپذی ...

دقیقا، برای من این عجیبه ک که هیچ وقت از دست مامانای خودمون ناراحت نمیشیم، ولی مادر شوهر بیچاره تا ی چی میگه ناراحت میشیم.

مادر شوهر من هم ازین کارا زیاد می کنه .من اولش حرص میخوردم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که چه بهتر! کار من تو خونه کمتر میشه...

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم...که در طریقت ما کافریست رنجیدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چند وقت انقد شوهرم درگیره که هیچ خرید نکردیم.اصلا هیچی تو خونه نداریم.اون که نمیدونه ماچیزی تو خ ...

خوب پس ب شوهرت بگو لطفا تا زمان خرید نرو خونه مامانت صبحانه، یا با زبون ب مادر شوهرت بگو، مامان جان یخچال خالی شده وقت نکردیم بریم خرید ک شوهرجان هی مزاحمت میشه

خب عزیزم الان ک مرخصی هستی پاشو دوتایی صبحانه بخورین ک مادرشوهرتم ببینه به همسرت میرسی

واقعا من الان یکساله هرروز صبح ساعت ۷ میرم.الان دیگه خسته شده بودم.مرخصی گرفتم که یکم استراحت کنم

دقیقا، برای من این عجیبه ک که هیچ وقت از دست مامانای خودمون ناراحت نمیشیم، ولی مادر شوهر بیچاره تا ی ...

چون فکر میکنیم رقیب عشق ما هستن دقیقا همون فکری که مادرشوهر نسبت به ما داره هر دو باید بدونن عشق همسر و مادر جدای از هم هستن اصلا دو جنس متفاوت نمیتونن جایگزین هم بشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خوب پس ب شوهرت بگو لطفا تا زمان خرید نرو خونه مامانت صبحانه، یا با زبون ب مادر شوهرت بگو، مامان جان ...

آره الان میرم خرید.یه سرم میرم پایین.میگم هیچی نداشتیم تو خونه.شوهرم وقت نمیکنه بریم خرید

خو منظرش اینه من بهش صبحونه نمیدم.شوهرم خودش میگه بخواب صبحونه نمیخورم

,من ک ازوقتی ازدواج کردم شوهرم جون گرف لباساش سایزمدیوم بود الان تو اونا جانمیشه وقتی میره سرسفرشون انقد ک نگاه میکنن ادم کوفتش میشه

دل نشکونین،مواظب حرفامون باشیم💔
دقیقا، برای من این عجیبه ک که هیچ وقت از دست مامانای خودمون ناراحت نمیشیم، ولی مادر شوهر بیچاره تا ی ...

خدایی اگر کسی با غرض حرف نزنه من شخصا ناراحت نمیشم ...منکر اینم نمیشم ک یسریا سوسولن الکی داستان درست میکنن برای خودشون 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
واقعا من الان یکساله هرروز صبح ساعت ۷ میرم.الان دیگه خسته شده بودم.مرخصی گرفتم که یکم استراحت کنم

پس اگه میخوای استراحت کنی خب بذار حداقل شوهرت بره خونه مادرش صبحانه بخوره حساسیت نشون نده 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
,من ک ازوقتی ازدواج کردم شوهرم جون گرف لباساش سایزمدیوم بود الان تو اونا جانمیشه وقتی میره سرسفرشون ...

والا شوهر منم بعد ازدواج بیست کیلویی اضافه کرده.من ساعت دو از سرکار میام اون موقع نهار میخوریم.همش میگه معدتون خراب میشه.انقددیر نهار میخورین

والا شوهر منم بعد ازدواج بیست کیلویی اضافه کرده.من ساعت دو از سرکار میام اون موقع نهار میخوریم.همش م ...

محلش نده دنبال دعوا میگردن،خوبه سرکارم میری پابپاش باهاش چ فرقی داری؟چ توقع های بیجایی دارن.شب ها صبحونشو براش بپیچ،،بذار دهن زنیکه بسته بمونه😒😒

دل نشکونین،مواظب حرفامون باشیم💔
خو منظرش اینه من بهش صبحونه نمیدم.شوهرم خودش میگه بخواب صبحونه نمیخورم

عزیزم بعد عروسی بخاطر شرایط کاری همسرم لاغرمیشد.. منم چاق 🤪😂 هی تیک بارم میکردن ک اخرش یبار خواهر شوهرم گف پدر شوهرم گفته چرا عروس هروز چاق میشه ولی  پسرم لاغرتر منم گفتم بابات بیکاره نشسته منو انالیز میکنه بعدشم بابات انگار دلش میخاد محمد مث خودش ی شکم اندازه زن حامله داشته باشه... یبارم ب روم گف پدر شوهرم ک ب محمد برس گفتم من میپزم میخوره اگ نگرانین از فردا غذا بپزین بیاد بخوره... قهر کردم ی مدت ب همسرمم گفتم کلا ی ماه نرف خونشون 

عزیزم بعد عروسی بخاطر شرایط کاری همسرم لاغرمیشد.. منم چاق 🤪😂 هی تیک بارم میکردن ک اخرش یبار خواهر ...

خوب این با شوخیو خنده جلو خود شوهرم میگه.جوری که نمیشه جوابشو بدی.اون دفعه ام که جلو شوهرم.به شوهرم گفتم من بهت نمیرسم؟؟گفت چرا میرسی.دیگه هیچی نگفت مادرشوهرم