هورام۷ مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 692 عنوان بی بی منفی | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 22 پست سلامپانزده روزه عقب انداختمدوبار ،یدفعه یک هفته قبل،یه بارم الان بی بی چک زدمخسسسته شدم باز منفی شدچیکارکنم خدایا!؟سه روزه یه کم درد شبیه پریودی دارمصبح امروزم یه کم سینه هام تیر کشیدن.خیلی کم هرازگاهی یهو تهوع دارمترشحم دارمپس اینا علائمچیه؟ خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚 1398/11/23 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هورام۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 692 برو گلم حداقل ازبلا تکلیفی درمیایم ک هرچی خدا بخواد الان نشستم تو نوبت دکتر برام سونو بنویسه، برم بنویسه؟ یابرم دکتر خودم؟؟؟؟ دودل موندم خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
نادریم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 الان نشستم تو نوبت دکتر برام سونو بنویسه، برم بنویسه؟ یابرم دکتر خودم؟؟؟؟ دودل موندم من اگه جات بودم اول میرفتم آز حالا هرچی خودت صلاح میدونی گلم به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
هورام۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 692 من اگه جات بودم اول میرفتم آز حالا هرچی خودت صلاح میدونی گلم ممنون 🥰🥰🥰🥰 خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
نادریم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 ممنون 🥰🥰🥰🥰 فدات به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
هورام۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 692 فدات منفی منفی منفی 😢😢😢😢😢 خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
saketnazanin عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 14 وایی خیلی بده شوهر من بچه نمیخواد خودمو دارم میکشم یجوری راضیش کنم اصلاااااا قبول نمیکنه چند بار تموم حالتای بارداری رو داشتم ولی تموم بی بی چکا منفی بود انقدددد گریه کردممم به جایی رسیدم که نسبت به شوهرم هیچ حسی ندارم تو افسردگی به سر میبرم😢😢
هورام۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 692 وایی خیلی بده شوهر من بچه نمیخواد خودمو دارم میکشم یجوری راضیش کنم اصلاااااا قبول نمیکنه چند بار تمو ... ما هر دومون میخوایمیعنی هفت ماهه باهم تصمیم گرفتیماما هنوز خبری نیست... خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
saketnazanin عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 14 ما هر دومون میخوایم یعنی هفت ماهه باهم تصمیم گرفتیم اما هنوز خبری نیست... خداروشکر ی سنگی خورد تو سر شوهرم موافقت کرد اقدامم کردیم و تا الان هم پریود نشدم خداکنه مثبت باشه