2777
2789
عنوان

دلیل کارای پسره

179 بازدید | 6 پست

بچه ها من  دانشگاه ازاد درس میخوندم یه پسره هست که یه رفتاراایی میکنه مثلا تو جلسه یه بار خواست فامیلی یکی از خانومارو صدا کنه فامیلی منو گفت.بعداز دور خیلی نگاه میکنه ضایع ولی اگه اگه یه موقع چشم تو چشم شیم سریع سرشو پایین میندازه.یا یه بار تو جلسه از همه میخواست خودشونو معرفی کنن وبه همه نگاه میکرد ولی تا به من رسید اصن یه لحظه ام نگام نکرد. بعد چند روز پیش یه شعر گذاشتم بیوم چندروز دیگش همون شعر منو گذاشت بیوش ولی یه روز گذاشت بعد برداشت. چرا این جوری میکنه؟جلوی جمع نگام اصلا نمیکنه ولی کسی نباشه تابلو نگام میکنه یا الان شعر منو گذاشت خب چرا سریع برداشت میذاشت چند روز بمونه خب😑 از چی میترسه😂😂😬😬😬 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
ترسید بچه های دانشگاه بفهمن ضایع شه برای همین یه روز گذاشت بعد برداشتش
8
47%
شانسی شعراتون یکی شده بابا
9
52%

من این تاپیکو قبلا دیدم  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB