2821
2789
عنوان

رمز پویا

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 30 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برای تراکنش های زیر صد تمن مجاز به استفاده از رمز دوم هستی،رمز پویا نمیخواد

والا آدم بره دم عابربانک پول بکشه بره مغازه شارژ بخره،سه ساعت بشینه شارژو وارد گوشی کنه بعد باهاش نت بزنه،راحت تره تا رمز پویا بگیره😞

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
هرچی میزنم نمیشه

نمیدونم،شاید رمزو اشتباه میزنی

وگرنه رمز دوم هنو کار میکنه مثل سابق

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چرا پول بکشی از عابربانک شارژ بگیر

اینو ک شوخی گفتم

منظورم پروسه فعال کردن رمز پویاس ک خیلی وقت گیر و بیخوده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز