2777
2789
عنوان

#رحم اجاره فوری ارومیه

613 بازدید | 8 پست

سلام رحم اجاره از شهر ارومیه 

خانمها از شهر ارومیه برای تخمک ورحم اجاره  واهدای جنین آماده همکاری میباشند و همچنین از شهرهای#تبریز#همدان#ارومیه#شیراز#بندر عباس#همدان#اهواز#مشهد#رشت#امل#اردبیل#کرمان#کرمانشاه

#تهران#قم#اصفهان#بوشهر هر نیاز گیرنده ها که نیاز دارن لطفا باشماره زیر تماس بگیرید ممنونم۰۹۱۴۹۷۰۷۳۸۳شباهنگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام از کدوم شهر میخواین لطفا به شماره ای که گذاشتم بیاین واتساپ تا بیشتر راهنمایی کنم ممنون

از همدان اهدا کننده مطلقعه داری؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

سلام چنتا جنین فریز تو در بیمارستان تبریز فریز هستش یا رحم اجاره میخاین فقط ۱۵۰تا۲۰۰هزار میگیرم از گیرنده رحم بعد اهداکننده زحم یا اهدا کننده جنین رو بهش معرفی میکنم برای شهرستان هم برای رحم اجاره اهداکننده رحم اجاره باهزینه خودش میاد شهرستان ۰۹۱۱۵۶۲۹۳۵۱

خانمی هستم متاهل با سابقه موفق رحم اجاره ای نوزاد سالم تحویل خانوادش دادم مجدد رحم میدم کسانی که جنیناشون فریز شده آماده انتقال هست تماس بگیرند و خانم های که قیمت پیشنهادیم براشون مهم نیست تماس بگیرند همه مراحل قانونی انجام میشه بعد از اینکه قبل جنینتون تشکیل شد پولو کامل تحویل میگیرم 

09103586988