2777
2789
عنوان

الان باس عاقایی...

117 بازدید | 13 پست

از در بیاد تو داد بزنه عیال کجایی‌بیا که یخ زدم منم در حالیکه اشکنه رو هم میزنم برم از اشپزخونه بیرون غر بزنم چقدر داد میزنی برو بخاری و بغل کن گرم شی چییییش!!! 

عاقایی با ذوق بگه چیه قهر کردی؟ واسه ماجرا صبح!! 

من با غر داد بزنم نه الان از ذوق میخوام فوران کنم که با برف برام قلب درست کردی عکس گرفتی فرستادی بیا عشقم هدیه ولن!!! اه اه اه همه مردای مردم خرس و شکلات و گل و مل میگیرن 

شوهر ما قلب برفی درست میکنه پامم بکوبم زمین برم داخل اشپزخونه !!

عاقایی بیاد داخل اشپزخونه  بگه بیا عجقم قهر نکن برات کادو گرفتم بعدم از تو جیبش یه جعبه سینه ریز طلا در بیاره بگیره طرفم با ذوق بگم واااای برای منه عشقم قلبونت بلم بعدم جعبه رو بگیرم و بازکنم ببینم یه جاسوییچی خرسه تو جعبه با حرص پرت کنم سمت سینش داد بزنم بگم ببر بده عمت کلیداشو بندازه بهش یادش نره 

بعدم زیر غذارو خاموش کنم بگم امشب اشپزخونه تعطیل برو بیرون شام بگیر !!!

ولنتاین#

به_عشق_نی_نی_یار۵#  

فان#  

@tina_am‍ 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههههه... سفارشیهههههه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بی شوهری بیداد میکنه توی سایت😤 چیییش چیه حالا؟

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
واسه شما بی زنی بیداد نمیکنه آیا؟🤭

چرا واس منم بیداد میکنه😁

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰
امضامو حتما نگاه کن

اها الان دیدم شرمنده

🤭😁

بو ترشی میدم؟🤫😑