2821
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون زشت نیس تو سینی های کوچیک دونفره بذارم 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
ران بزرگ بگیر فقط .دونفرع بردارن.من مرغ برا ۱۲ نفر درست کردم

هر نفر ی ران بزرگ میگیرم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

میدونی باردارم بچمم کوچیکه نمیرسم این همه ظرف بشورم بعد سرویس مهمونمم 12 نفرس

ما دعوت رفتیم خونه مادرشوهر خواهر شوهرم چلو گوشت درست کردن تو سینی گذاشتن دونفر ی سینی

میدونی باردارم بچمم کوچیکه نمیرسم این همه ظرف بشورم بعد سرویس مهمونمم 12 نفرس

توخونه ی یه خانوم باردار ۲۰نفرمیان چقدر بی فکر.هرجور صلاح میدونی.

خوش اومدی آوای مامان😘😍

قرار بود فقط خواهر شوهرمو نامزدشو دعوت کنم  ولی خاله شوهرم مارو دعوت کرد با مادرشوهرمو خانواده شوهر خواهر شوهرم الان شوهرم میگه ماهم باید همه شونو دعوت کنیم 

اونا گفتن تو دعوت نگیر شوهرم زیر بار نمیره

خونمم کوچیکه هرچی میگم بریم خونه مامانت دعوتشون کنیم میگه ن خونه خودمون

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز