2777
2789
عنوان

صغری خانم!

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم اسم مادرشوهرشو به اجبار گذاشت رو دخترش...بنده خدا افسرده شده بود یه مدت چون شوهرش گفته فقط این اسم حالا فکر کنید چه اسمی🤕

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
دوست منم اسم مادرشوهرشو به اجبار گذاشت رو دخترش...بنده خدا افسرده شده بود یه مدت چون شوهرش گفته فقط ...

چی؟😑

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

موقع انتخاب اسم خیلی باید فکر کرد و اکر هم اسم عوض کنه اطرافیان میگن بابا این همون صغراس ها اتفاقا تو همسایه های ما دوخواهر به اسم کبری که شد کیمیا و صغرا که شد سارا هست همه هم همون اسم قدیمیشونو صدامیزنن و یه بار یکیش برگشت توروی همسای گفت اسم من فولان و چند باری جواب صدا کردن همسایه هاکه به اسم قدیمی صداش میکردن رو نداد تا یادبگیرن 

💜  ‌
چی؟😑

سکینه

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
سکینه

نامردا چه بد کردن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بهتره به این که چه اسمی رو می خواد فکر کنه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

هرچی صغری داشتیم تو فامیل اسماشونو عوض کردن 

پس با این حساب همه صغراها تو فامیل شما بودن که😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز