2777
2789
عنوان

مهمونی 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 34 پست

میترسم شناسایی شم وگرنه عکسمو میزاشتم برای مدل مو و... 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا احساس صمیمیت نکن باهاش اعتماد نکن بهش هیچ گاه و شکایتی از خانواده شوهر نکن پیشش بیشتر سکوت ک ...

چه عکس وحشتناکی😮

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

چ جالب معلومه هممون زخم خورده ایم قشنگا 

حرف هممون ی چیزه😁😁😁

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
چه عکس وحشتناکی😮

هعیییی دلم خونه خواهر این خشم درونمه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه هم دارن زیاد صمیمی نشو تا بعدا نندازن گردنت نگهداری شو. شوهرت را تحویل بگیر جلوشون. از خانواده خودت و فامیل دور و نزدیکت هم بد نگو میشه تف سر بالا. از رسم رسوماتتون چیزی نگو. در مورد جهیزیه خودت حرف نزن.

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
نه با روسری دیگه 

من همیشه دامن میپوشم فرهنگشون اینجوریه ضمنا واسه خودمم راحت ترم

روسری با شومیز و شلوار ی جوریه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
چ جالب معلومه هممون زخم خورده ایم قشنگا  حرف هممون ی چیزه😁😁😁

آره 😂😂ولی خدایی نکات خوبی گفتید ممنونم از شما خواهرای خوبم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
هعیییی دلم خونه خواهر این خشم درونمه

ای بابا خدا نکنه چرا انقد خشمگین

من همیشه دامن میپوشم فرهنگشون اینجوریه ضمنا واسه خودمم راحت ترم روسری با شومیز و شلوار ی جوریه

کوردی؟ 

من تا حالا دامن بلند نپوشیدم اصلاااا دامن کوتاه خیلی دوست دارم اما شوهرم موافق نیست😑😏

آره 😂😂ولی خدایی نکات خوبی گفتید ممنونم از شما خواهرای خوبم

فدات عزیزم حالا خودت متوجه میشی ک چقد رعایت این نکات ضروریه انشالله شانست مثه من نباشه و ی جاری خوب گیرت اومده باشه ن مثه جاری عفریته من

بچه هم دارن زیاد صمیمی نشو تا بعدا نندازن گردنت نگهداری شو. شوهرت را تحویل بگیر جلوشون. از خانواده خ ...

چشم ممنونم عزیزم خیلی خوب گفتی

فدات عزیزم حالا خودت متوجه میشی ک چقد رعایت این نکات ضروریه انشالله شانست مثه من نباشه و ی جاری خوب ...

من 5 تا جاری دارم 😑 حتما دو یا 3 تاشون عفریته هستن😑😭

ای بابا خدا نکنه چرا انقد خشمگین

دیگه خدا کرده دیگه ،کلا اعصابم خیلی داغون شده تو زندگی