2777
2789

سرم شلوغ بود نشد پیام بذارم باهاتون مشورت کنم الان تایمش و پیدا کردم

اقا من چند وقتیه با خوار شوهرم قهرم.قهر گ نه اصلا نه زنگی نه رفت امدی.خودش استارتشو زد منم دیگه پیگیر نشدم .شوهرمم گفت اینجوری هم تو راحتی هم اون ولش کن

بعد سه چهار روز پیش با شوهرم شمال بودیم.من بل کلی اصرار از شوهرم خواستم بذاره عکسمو بذارم پروفایلم.قبول کردم

اقاااااااا

اَل اقااااااا

تا گذاشتم دو دقیقه بعد زنیکه منو بلاک کرد😮😮😮😮

منو میگییییی؟تو ماشین بودم فقطططط میخندیدم

شوهرم گفت چته بهش گفتم اونم اینجوری بود  

بنظرتون چراااا؟؟؟اصلا هنگم  

ولی من بلاکش نکردم.باید میکردم؟

پ.ن:هیچ مشکل زمینه ای نداشتیم یهو خواست قطع رابطه کنه خودش با خودش مشکل داره قطع رابطه میکنه جند وقت بعد پیغوم پسغوم میده ک میخواد اشتی کنه.

تولد دخترمم حتی تبریک نگفت

حالا من باید واکنش نشون میدادم؟یا همین بی توجهی عجیب میسوزاند؟😂

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی توجهی راه خوبی هست😁

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
کاره درستو کردی تا ته سوخته

اخه چرا بلاکم کرد؟😂

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
حال اون لحظتو خریدارم ولا😁😁😁

بخدا خیلی خندیدم😂😂😂