2777
2789
عنوان

کیا مثل من عیدو دوست ندارن؟! بیایین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 59 پست
اصلا تا حالا خودم برای خودم خونه تکونی نکردم چون همیشه همه خونه م تمیز خونه مادرشوهرم هم فقط آشپزخون ...

من شاغلم مدرس زبانم

دو شیفت سر کلاسم

صبح و بعد از ظهر

اصلا فرصت کار خونه ندارم

خونه هم قدیمیه هر چی بتکونم به جشم نمیاد مخصوصا که مستاجرم و امکان تغییرات اساسب نیست

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مگه اینک لباس تمیز و نو نداشته باشم ک عید لباس بخرم مثلا من امسال کلی مانتو خریدم تصمیم گرفتم امسال لباس نخرم چون همین یه ماه پیش کیف و کفشو شلوار خریدم. فقط یه پیرهن برا شوهرم. لباس نوی عید واسه بچه‌هاست الان نه ما

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
من سومین سالیه که عیدی دوست ندارم نه بخاطر دلایلی که شما گفتی اتفاقا از خرید خودم ‌دیگران خوشم میومد ...

یعنی با اقوام رفت و آمد نمیکنه؟!

من شاغلم مدرس زبانم دو شیفت سر کلاسم صبح و بعد از ظهر اصلا فرصت کار خونه ندارم خونه هم قدیمیه هر ...

عزیزم منم شاغلم 

ولی طبق برنامه جلو میرم تمیز بودن خونه به قدیمی بودنش ربطی نداره 

کلا تو روز یک ساعت برای تمیزی وقت میزارم و اینکه همیشه هر چیزی برمیدارم همون موقع میزارم سر جاش

جمعه ها هم کابینت هام رو دستمال کشی میکنم 

اخر شب ها سرویس ها رو میشورم حمام هم هر وقت برم نفر آخر میرم اول حمام رو میشورم بعد از حمام هم یه اب میگیرم دوباره 

ببین اگر برنامه داشته باشی به همه کارهات میرسی 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
من عید رو دوست دارم...میتونی سفر بری استراحت کنی و یه بهانه اس که به خودت و زندگیت برسی .

یه سری شغلها مثل ما عید تعطیلی نداریم. بخاطر یه سری بی مغز باید سرکار باشیم..من از روز اولی که کارمو شروع کردم دیدم کسایی که بخاطرشون از خوابن میزنم شش صبح میرم سرکار و بظاهر نیاز به کمک دارن اکثرا بی منطق,بی ادب و زبون نفهم و اکثرا هم خنگو نابلدن

شمال عزیزم اونم شهرک نمک ابرود ک توریستیه هروقت میریم بیرون علاوه بر ترافیک خونه ها دم ورودی شهرک ب ...

واااای خوشبحالتون 

ولی بنظرم برای عید شما برید جایِ دیگه 

حق داری ادم اذیت میشه خیلی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

عید واسهو لباس نو واسه قبلنا بود ک مردم سال تا سال لباس نمیخریدن و خونه تکونی نمیکردن. البته مامانم چون خواهر بردار کوچیک داره مجبوره دم ب دیقه بریزه بیرون بشوره بسابه. واقعا الان عید معنی نداره برامون. تو این گرونیا دلمون نمیاد بریم عید دیدنی کسی ک تو پذیرایی نمونده باشه خدایی نکرده. منک پدر مادر عید دیدنی جز خونه مادربزرگم هیجا نمیرن. منو شوهرمم همینطور

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
یعنی با اقوام رفت و آمد نمیکنه؟!

نه، متاسفانه ، همش دلش می‌خواد کار کنه یا فقط دو نفری بریم مسافرت ، با اینکه تمام امکانات و موقعیتش رو داریم از مهمون و رفت و آمد بدش میاد چه خانواده خودش چه خانواده خودم

عزیزم منم شاغلم  ولی طبق برنامه جلو میرم تمیز بودن خونه به قدیمی بودنش ربطی نداره  کلا ت ...

یه سوال عزیزم

شما هم مثل من ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۲۱ هر روز سر کاری؟!

بچه هم داری؟!

بخدا قسم اگه نیاز مالی نداشتم اینقدررررررر خودمو واسه هیچی فرسوده نمیکردم نه تنها درآمدم متناسب با ...

😔عزیزم ببخش میپرسم ساعتی چند اموزشگاه ها پول میدن چه سطحیرو؟شرمنده میپرسم میخام تصمیم بگیرم.تدریس خصوصی چی نمیشه راحت شاگرد جمع کرد؟

😔عزیزم ببخش میپرسم ساعتی چند اموزشگاه ها پول میدن چه سطحیرو؟شرمنده میپرسم میخام تصمیم بگیرم.تدریس خ ...

ساعتی تقربا ۱۳_۱۴ تومن 

سطح فرقی نداره فقط مدرک فرق داره

خصوصی ساعتی ۶۰_۷۰ و خیلی سخت پیدا میشه و معمولا رها میکنن

یه سوال عزیزم شما هم مثل من ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۲۱ هر روز سر کاری؟! بچه هم داری؟!

چرا ناراحت میشی عزیزم نیومدم بهت بگم تو تنبلی که 

بچه دار که نشدم تا الان دعام کن بشم ولی کار اگر رو هم انبار نشه خیلی خوب میشه آدم خودش اذیت نمیشه

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن