2821
2789

واقن خسته شدیم بابا چقدر فرمالیته تکراری تو عروسیا ببینیم خداوکیلی  خلاقیت به خرج بدین 

من خودم چندتا ایده میدم بهتون

مثلا فرمالیتتونو ببرین تو کشتی همینطوری فیلم بگیرین ساقدوشاتونم باشن همینطوری کلیپ ادامه پیدا کنه که ناگهان کشتی بخوره به کوه بعد کشتی در حال غرق باشه و شما و شوشو رو یه تخته چوب باشین شوشو در حال پارو زدن شما هم با لباس عروس دسته گلتونو تکون بدین تو هوا

یا مثلا تو یه جنگل برفی باشه و ادم بدا دنبالتون باشن ساقدوشاوتون نقش ادم بدا رو بازی کنن بعد یهویی داماد که سوار بر اسبع تیر بخوره عروس داد بزنه شوشو و بدوه با لباس عروس تو برف سمت شوشو و یه عالم کفتر سفید به پرواز دربیان برای عاشقانه تر شدن این صحنه 

یا اینکه یه ویلا لب دریا باشه بعد شما وشوشو و ساقدوشاتون کلی مسخره بازی دربیارین ،داماد خوابش ببره و وقتی پاشه ببینه عروس نیست که نیست و تا اخر کلیپ دنبال رد پایی از عروس بگردن داماد با کت و شلوار دامادی بزنه به اب و تاج عروسو روی دریا پیدا کنه خلاصه همینطوری دنبال عروس باشن و درنهایت باز تموم بشع کلیپ و معلوم نشه چه بلایی سر عروس اومد 

خلاصه خلاقیت داشته باشین 

من این همه ایده دادم :*)))

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

یا یکی بیاد همه رو بکشه تو عروسی😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولا ما که نه عروسی میریم همون دو سه تایی هم که میریم اینقدر بی پولن کلیپ ندارن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ولا ما که نه عروسی میریم همون دو سه تایی هم که میریم اینقدر بی پولن کلیپ ندارن

ما هم سالی دوسه تا میریم بقیشو تو اینستا میبینم 😆

اه اون دیگه خیلی خفنه ایول گانگستریه😆

😂😂😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

اره اره😓😓😓

یا یکی بیاد عروسو بدزده بگ ۲۰۰میلیون بیارید تا ازادش کنم دومادم خودشو ب اب و اتیش بزنه بره از این اون قرض کنه😓

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
ما هم سالی دوسه تا میریم بقیشو تو اینستا میبینم 😆

تو اینستا که خیلی خوبه خوش به حالشون من اینقدر دوستدارم داشته باشم فکر کنم هزینش خیلی زیاده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

کلا فرمالیته خزه😐

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
فیلم ترسناک دوس داری انگار ولی خودت میگی کلیپ عروووسی ینی رمانتیک نه ماجراحویانه و وحشتناک

اره مگه بده الان فیلم ترسناکای خفن تخیلی تو هالیوود خیلی طرفدار دارن

اره اره😓😓😓 یا یکی بیاد عروسو بدزده بگ ۲۰۰میلیون بیارید تا ازادش کنم دومادم خودشو ب اب و اتیش بزن ...

ایول اینم باحاله 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز