لطفا راهنماییم کنید یکی از فامیلامون داره ب شوهرش خیانت میکنه من کاراشو متوجه شدم خیلی عذاب میکشم شوهرش از صب تا شب کار میکنه از هیچیم خبر نداره دلم میخواد یجوری شوهرشو اگاه کنم ولی میترسم بفهمن ک من گفتم چون طرف از خونواده شوهرمه برا خودمم بد میشه اگه بفهمن. بنظرتون چیکار کنم؟ 😣
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عجب بگو تو که میخوای خیانت کنی چرا ازدواج میکنی چرا آبرو حالت نیس میدونی چن نفرو بدبخت میکنی جالب تر از اون میرن بعضی هاشون بچه دارهم میشن خدایا خودت هممون رو عاقبت به خیر کن
دقیقا منم از این ناراحتم دوتا هم بچه داره دلم ب حال بچه هاش میسوزه
حالا شوهرش بفهمه و خواهر شوهرت طلاق بگیره بدتر نیست برا بچه هات که بگن عمشون خیانتکار بود طلاق گرفت اینجوری شاید سرش به سنگ خورد به نظرم اقدامی نکن که مطمین باش تو هم باهاش میسوزی مگر اینکه نهایت به شوهر خودت بگی که بترسوندش اونم فکر نکن به تو دردسری نمیرسه تهش دردسره
به نظر من که هیچ اقدامی نکن جز کم کردن رابطت
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏