2777
2789
عنوان

وقتی ۱۵ سالگی عروس شدم ...

9953 بازدید | 44 پست

سلام من خونواده بدی ندارم همو دوس داریم و شرایط اقتقادی بدی هم نداریم ولی توی شهر کوچیکمون ...زود ازدواج کردن دختر زشت نیس و خوبه من اونوقت ۱۵ سالو ۶ ماهم بود و الان ۱۸ سالمه..نیمدم که بگم شوهرم بدع خونوادش بدن...نیمدمم کع تعریف کنم فقط اومدم یه حرف بزنمو تمومش کنم..وقتی ۱۵ سالم بود و شوعرم اومد خاستگاریم ..بدم نمیومد ک شوهر کنم با ذهن بچگونم یه تصورایی از مرد و متاهلی و نامزدی داشتم که اونو بازی میدیدم و تمام.هیچ چیزی از مسوولیت سرم نمیشد و نمیدونستم ..مادرم باهام حرف میزد ولی  من سنم کم بود و چیزی متوجه نمیشدم و ذوق کودکانه داشتم..توی نامزدی ک برای شناخت طرفین هست من با بچه بازی گزروندم   خانوادم توی نامزدی دنبال شناخت این خونواده بودن ولی اینا بدی نداشتن یا حداقل نشون نمیدادن ...شوهرم ۲۶ سالش بود توی نامزدی و این یعنی ۱۱ سال اختلاف که دوباره منه ساده و بچه نمیفهمیدم یعنی دنیای اختلاف ذهن.۱۶سالگی ازدواج کردم ..یکم بزرگتر و عاقلتر شده بودم بهتر بگم اندازه سنم میفهمیدم..بعد چندروز از ازدواجم فهمیدم اشتباه بزرگی مرتکب شدم ..با یه مرد ۲۷ سالع کع جوونیشو کرده و الان داره میره سمت بزرگسالیو هیچ چیزی براش جذاب و پرهیاهو و مهیج نیس‌‌..من یه دختر ۱۷ ساله که الان زن بودم و سنه کم اول جوونی و شیطونی و هیجان..مثل هر زنی انتظار گردش تفریح ۲ تایی داشتم ولی آقا مدام سرکار و حتی وقت نداشت بیاد خونه پیشم صبح میرفت شب میومد حتی جمعه...من انتظار داشتم بهم محبت کنه سربه سرم بگزارع بهم عشق بورزه ..اما متاسفانه این چیزارو ننگ میدونس و بدش میومد که زن مبادا لوس بشه..خلاصه من هرچیزی تونوقت خاستم شوعرم انجامش نمیداد و من بی احساسیس رو متوحه شدم اینکه اصلا نباید ازش طلب جمله های عاشقونه و محبت کنم خودمو گول میزدم که یه جوره دیگه مخبت میکنع ...و من ۱۶ سالو نیمم بود که همه چیزو فهمیدم و پی به این چیزا بردم..همونوقت منه شیطونو حراف دبدیل شدم به کسی که اصلا طلب محبت نکرد از شوهرش خودم بهش محبت میکنم تا زندگیمون نپاشه ..من طلب گردش نکردم چون دوس نداش باهم بریم بیرون و حتی رابطه  خوبی هم با خانوادم نداش نه اینکه رابطش بد باشه ولی خوبم نبود..به جرئت میتونم بگم الان شما منو ببینی نمیگی ۱۷ سالمه از بس پخته شدم و پوست کلفت و دیگه نازنازی بازی در نمیارمو با شوهرمم دعوا نمیکنم با همه اینا ساختم و خودمو وفق دادم ...همه از ببرون میگن تو کی بودی؟که انقدر سعید(شوهرم) رو خوشپوشو مرتب کردی؟اینکه اصلا به قیافش اهمیت نمیداد..تو کی بودی ؟که توی ۱۵ سالگی زن شدی و انقدر خوب از پس زندگیت بر اومدی و هیچوقت کسی صدای دعوا یا ناراحتیتو نشنید..جاریام اقوام همه موندن و ب زندگیم حسادت میکنن چون به نظرم خیلی خوب ساختمش 

خدایا شکرت که منم مامان شدم😍😊

و الان خوشحالم که زندگیمو جمع کردم..چون جاریام اوایل ازدواج جوری میومدن زیرآبه شوهرم و همه را میزدن که فقط میخاستن من طلاق بگیرم چون با شوهرم و مادرشوهرم زیاد خوب نبودن ولی من گوش ندادم ب حرفای مفتشون

نمیتونم کتمان کنم که به خاطر جوونی که نکردم و احساساتی که توی من خاموش شد ناراحت نیستم ولی من تا اونجاشو باختم و ازین به بعدشو میسازم با تحصیل و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر ..انشاءالله اون چیزی بشه که میخوای ...عاقبت بخیر و خوشبخت بشی❤💋

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

متاسفانه اسم این پختگی نیست عزیزم 

قربانی کردن ی دوره مهم از زندگی هست قربانی کردن نوجوانی 

امیدوارم خوشبخت شی ولی اگر زمانی دختر دار شدی تو در برابر این رسم غلط شهرتون بایست و تو‌نوجوانی نفرستش تو‌زندگی مشترک

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

فقط خواهش میکنم خودتو نادید نگیرو له نکن واسه اینکه دیگران تعریفتو کنن.اگر موقعیت داری با مشاور مطرح کن این از خود گذشتنو

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

کاشکی تاپیکای مثل تاپیک شما زیادتر بشه

خیلی ها تو همین سایت معتقدن هیچ اشکالی نداره دختر تو سن کم شوهر کنه

تازه خیلی هاشون که تو سن پایین ازدواج کردنو میان تاپیک میزنن از کاراشون معتقد هستن که اندازه یه زن ۴۰ ساله میفهمن 

واقعا رو چه حسابی بچه هاشونو قربانی یه رسم و باور غلط میکنن

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند

من تمام تلاشم رو میکنم نزارم کسی زود ازدواج کنه خودم ۲۶ سالم بود ازدواج کردم و خیلی راضی ام

وقتی ببینم کسی نگرانه یا خواستگار داره بهش میگم اصلا عجله نکن خیلی زوده و با اختلاف سنی زیاد به شدت مخالفم

بعضی ها میگن پسر سن پایین خونه و ماشین نداره سنش بالا باشه ولی خونه ماشین داشته باشه 

من ترجیح دادم هیچی نداشته باشه ولی جوون باشه نه پیرمرد