2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا راس میگی؟ خوب خوب خوب شدی؟

اره بخدا ولی نگاه باید حتما شب باشه نور نباشه بعد یه ساعت حتما بشوری وگرنه میگن پوستو لک مندازه بعدشم نباید به هیچ موی بخوره یعنی موی ابرو وموی سر چون بیرنگش میکنه 

من خیلی راه رفتم ولی بی فایدس

چند روزه ک دارم از صابون قارچ گانودرما استفاده میکنم ک لایه برداره و برا جای جوش هم گفتن ک خیلی خوبه و از جوش زدن جلوگیری میکنه ولی کل پوستم سرخ شده و میسوزه چی کنم من 

پانژل واقعا جواب میده؟

من خیلی راه رفتم ولی بی فایدس چند روزه ک دارم از صابون قارچ گانودرما استفاده میکنم ک لایه برداره و ...

اره بخدا شاید تا حالا بیشتر ده ملیون فقط کرم واشغال گرفتم ولی تو بزار بعد از یکی دو روز دیگه استفاده کن که پوستت یکم خوب شه صابونو قط کن فقط با صابون عادی بشور 

باید  حتما ابرسان استفاده بشه؟اخه پوستم منافذش بازه بعضیا اینجا گفتن بازتر میشه .منم بیشتر رو چونم جوش درمیاد

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
باید  حتما ابرسان استفاده بشه؟اخه پوستم منافذش بازه بعضیا اینجا گفتن بازتر میشه .منم بیشتر رو چ ...

اگه بتونی سرم آبرسان بگیری خیلی خوبه این پانژل کلا منافذتم خوب میکنه دیگه نباید هیچ لایه برداری اسفاده کنی وقتی اینو میزنی هیچ داروی دیگه برای جوش نزنین