2821
2789
عنوان

ساخت لوگو

| مشاهده متن کامل بحث + 5326 بازدید | 30 پست
قربانت

میتونی برام لگو درست کنی😘

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام کامنتتونو الان دیدم 

خب میتونی سایت درست کنی؟؟؟؟؟برا فروشگاه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
سایت نه. من لوگو درست میکردم

میشه بهم یاد بدی؟؟؟

عزیزم اگه می خوای واسه کسب و کارت با کمترین هزینه لوگو طراحی کنی از برنامه های لوگوساز استفاده کن.

به انگلیسی سرچ کن free logo maker 

به فارسی هم بزنی لوگوساز کلی سایت هست که میتونی باهاشون لوگو طراحی کنی.

کار باهاشون هم خیلی ساده است.

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️

تا به حال به این نکته توجه کرده‌اید که وقتی یک نفر را برای اولین بار ملاقات می کنیم و رفتار و ظاهرش به دلمان نمی‌نشیند، تا آخر عمر همین حس را به او داریم؟ حتی وقتی با او آشنا شویم و بیشتر بشناسیم و بدانیم که انسان بدی هم نیست، با این وجود تصویر نچسب و کدر اولیه در ذهنمان جولان می‌دهد.

آری، برند شما از طریق لوگو، ظاهر سربرگ، شکل وب‌سایت و به طور کلی هویت بصری آن تاثیر اولیه و ابدی را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند. حالا دوست دارید که آن انسانی باشید که در چند لحظه دل طرف را به دست می آورد و محبوب می شود یا آن شخصی که هرچه سعی می‌کند نمی‌تواند تاثیر خوب و مثبتی داشته باشد؟

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️
اووووووو عزیزم مگه به همین راحتیه آموزش طراحی لوگو

سلام برام لوگو درست میکنی؟ 

خودم برنامش دارم بلد نیستم ولی 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏